5 років разом: cтрахова Arx тримає високі стандарти у складі канадської Fairfax company — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

5 років разом: cтрахова Arx тримає високі стандарти у складі канадської Fairfax company

Страхування
601
5 років разом: cтрахова Arx тримає високі стандарти у складі канадської Fairfax company
У 2024 році виповнюється 5 років, як страхова Arx увійшла до складу канадської Fairfax company. Високі міжнародні стандарти обслуговування — ключові принципи обох компаній.
Fairfax company є фінансовою групою, яка через свої дочірні компанії в основному займається страхуванням і перестрахуванням майна та страхуванням від нещасних випадків, а також відповідним управлінням інвестиціями. Компанія була заснована в 1985 році нинішнім головою та головним виконавчим директором Премом Ватса. Fairfax є однією з 20 найкращих страхових і перестрахових груп світу.
Назва походить від принципів чесних і дружніх придбань, заснованих на золотому правилі «ставитися до інших так, як ми хочемо, щоб ставилися до нас». Зараз компанія — міжнародний глобальний гравець, яка має 28 компаній у різних частинах світу. Чистий фінансовий прибуток Fairfax у 2023 році склав 4,4 млрд доларів США. Підписані валові премії зросли на 4,8%, або на 1,3 мільярда доларів США, до 28,9 мільярдів доларів США у порівнянні з минулим роком.
Fairfax company з першого дня повномасштабного вторгнення підтримує Україну. Передано унікальне медичне обладнання для лікування військових, нелетальні тактичні засоби нашим захисникам, діє постійна підтримка гуманітарних програм постраждалим від агресії українцям.
Андрій Перетяжко, Голова Правління компанії Arx, наголошує: «5 років назад ми зробили важливий крок в історії нашої компанії - стали частиною однієї з найбільших в світі (ТОР-20) міжнародних страхових груп Fairfax. Сьогодні вже немає жодних сумнівів, що це був правильний вибір для нас та наших нових акціонерів. Унікальна бізнес філософія та корпоративна культура Fairfax надала нам новий поштовх для розвитку нашого бізнесу, допомогла досягти рекордних результатів.
Наші премії зростають швидше, ніж у середньому на ринку, та ми утримуємо лідерство за цим та іншими важливими показниками. Наш комбінований коефіцієнт за ці 5 років становив 94.7%, в середньому. За останні 3 роки ми залишаємось найприбутковішою компанією на ринку. Наш власний капітал збільшився в 5 разів або в 3.5 рази в доларовому еквіваленті (до $60 млн). Рівень сервісу, який ми заміряємо на постійній основі, вже багато років, утримується на дуже високому рівні та навіть покращився.
Ми дуже вдячні Президенту компанії Прему Ватса та Голові Наглядової Ради нашої компанії Жану Клотьє за підтримку та особисте залучення в організацію багатомільйонної допомоги Україні у важкі часи".
Arx за підсумками 2023 є страховою № 1 за усіма основними показниками. Потягом 2023 року компанії Arx та Arx Life зібрали 4 млрд грн страхових премій, що на 32% більше, ніж минулого року. Чистий прибуток по компаніях Arx та Arx Life становить 504 555 тис грн, що є найкращим результатом на українському страховому ринку. До ЗСУ протягом 2 років передано 54 млн грн.
Всього компанія Arx існує на українському ринку 30 років, залишаючись надійним партнером для тисяч клієнтів по всій Україні та за її межами.
За матеріалами:
ARX
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас