Международное признание украинской бизнес-школы — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Международное признание украинской бизнес-школы

219
Українська бізнес-освіта здобула європейське визнання. Міжнародний Інститут Менеджменту (МІМ-Київ) став першою українською бізнес-школою, яка отримала міжнародну акредитацію CEEMAN (Центрально- та Східноєвропейської Асоціації розвитку менеджменту) як така, що відповідає міжнародним стандартам бізнес-освіти та сприяє розвитку ділового середовища.
До складу CEEMAN входить 169 членів з 39 країн Європи, Північної Америки, Азії та Африки. Членами Асоціації є відомі бізнес-школи: Інститут розвитку менеджменту, IMD (Швейцарія), Школа менеджменту м. Блед, IEDC (Словенія), Санкт-Петербурзький міжнародний інститут менеджменту, IMISP (Росія) та інші.
У своїй діяльності CEEMAN тісно співпрацює з такими найавторитетнішими міжнародними організаціями, як Європейська фундація розвитку менеджменту (efmd) та Міжнародна асоціація розвитку шкіл бізнесу (AACSB).
Місія CEEMAN – сприяти розвитку менеджменту шляхом надання освітніх, консультативних та інших послуг, необхідних для розвитку закладів бізнес-освіти та ділових кіл. За роки своєї діяльності Асоціація стала інституцією, яка визначає стандарти якості бізнес-освіти та у 1999 році заснувала свою систему акредитації бізнес-освітніх закладів – “Міжнародне визнання якості” (IQA).
МІМ-Київ - один з найперших недержавних закладів в Україні, найстарша українська бізнес-школа, яка ще 1989 року була єдиною на пострадянському просторі. Вона завжди відігравала провідну роль у розповсюдженні сучасних ідей бізнес-освіти та покращанні ділового клімату в країні. Інститут послідовно втілює у життя свою місію – підготовку високоосвічених професійних менеджерів, здатних бути лідерами бізнесу та ефективно працювати для розвитку суспільства.
“Акредитація CEEMAN – це визнання не лише місії МІМ-Київ, але найбільшою мірою Вашої відданості благородним ідеям, у першу чергу постійному удосконаленню якості Вашої роботи та пропонованих послуг”, – говориться у листі проф. Даніци Пург, Президента CEEMAN та IEDC.
Європейська акредитація свідчить про те, що МІМ-Київ прийнято до міжнародного клубу кращих навчальних закладів бізнес-освіти, що зобов’язує його і надалі удосконалювати свої послуги та продукти
По материалам:
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас