За год запасы газа в украинских газохранилищах снизились более чем на треть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За год запасы газа в украинских газохранилищах снизились более чем на треть

Энергетика
576
Співробітники Служби безпеки України 21 січня затримали на хабарі заступника начальника одного з департаментів ПрАТ «Акціонерна компанія «Київводоканал». Про це йдеться в повідомленні відомства.
Оперативники спецслужби встановили, що чоловік вимагав 38,2 тисячі доларів від представника комерційної структури. У таку суму він оцінив погодження дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами на ділянках, що обслуговуються «Київводоканалом».
Співробітники СБУ задокументували отримання фігурантом авансу в розмірі 9,1 тисячі доларів. Оперативники затримали фігуранта в службовому кабінеті під час отримання чергової частини хабара в розмірі 14,7 тисячі доларів.
В рамках кримінального провадження за частиною 4 статті 368−3 Кримінального кодексу вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру і обрання йому запобіжного заходу.
Викриття чиновника здійснювалося під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 5. Крім того, наголошується, що сприяння надало і керівництво компанії.
У свою чергу, в самому «Київводоканалі» заявили, що готові до співпраці, але слідчі дії в головному офісі компанії СБУ провела без особливих церемоній.

«Представники Г У СБУ в Києві не пред’явили на охорону посвідчень і документа, який дає право проводити слідчі дії на території „Київводоканалу“, тому служба безпеки підприємства відмовила їм у доступі на територію головного офісу, після чого представники СБУ виламали двері», — йдеться в повідомленні.
За год запасы газа в украинских газохранилищах снизились более чем на треть
По материалам:
Українські Новини
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас