«Доступные кредиты» в 75% случаев оформляют для покупки жилья на вторичном рынке — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Доступные кредиты» в 75% случаев оформляют для покупки жилья на вторичном рынке

Недвижимость
495
Напередодні січневого локдауну найбільш популярними серед робітничих професій виявилися водії, продавці та вантажники. При цьому перших не тільки частіше шукають, але й готові платити вище, ніж іншим, — у середньому 19 000 грн.
Про це свідчить аналітика ринку від експертів порталу Olx.
Професія водія була найбільш популярною й у період березневого локдауну в 2020 році. З того часу заробітна плата зросла на тисячу гривень.
На другому місці у рейтингу фахівців, які потрібні найбільше під час локдауну в січні 2021-го і березні 2020-го, опинилися продавці. Порівнюючи зарплати, у цей карантин їм стали пропонувати 9 500 грн, що також на 1 000 грн більше, ніж торік. На відміну від першого локдауну, коли активно шукали кухарів, у цей раз на третьому місці опинилися вантажники із середнім заробітком 10 250 грн на місяць.
«Доступные кредиты» в 75% случаев оформляют для покупки жилья на вторичном рынке
Де найбільше потрібні працівники? За місяць до січневого локдауну роботодавці розмістили найбільше пропозицій не лише у торговельній і транспортній галузях. З початку грудня вони активно розміщували вакансії ще і для студентів, а також тих, хто починає свій кар’єрний шлях — майже 1 тис. нових оголошень за місяць. Попри обмеження, працівників намагалися знайти в барно-ресторанній сфері та у сфері сервісу й побуту.
Цікаво, що напередодні другого локдауну на 60% частіше стали шукати кур’єрів. Крім того, що виріс попит через популярність доставки, кандидатам ще й стали пропонувати в середньому на 2 500 грн більше.
А яку роботу шукають кандидати? Напередодні січневого локдауну найактивніше відгукувалися на вакансії з агросфер: у середньому на одне оголошення з 11 грудня до 11 січня відгукувалися 10 осіб. При цьому в сільському господарстві шукали найменше фахівців серед інших робочих сфер. Друга активна група кандидатів — студенти — з показником 9,7 особи на оголошення. На третьому місці – будівельники (8 осіб на вакансію).

Отримати гроші до зарплати 💸

Під час першого локдауну ситуація була дещо іншою. Найбільш зацікавленими в роботі були студенти і ті, хто на початку свого кар’єрного шляху. Далі – ті, хто цікавився сферою будівництва, і тільки потім представники агросфери — 8 осіб на оголошення.
По материалам:
100realty.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас