В Deutsche Bank прогнозируют падение цен на нефть ниже $60: когда и почему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Deutsche Bank прогнозируют падение цен на нефть ниже $60: когда и почему

Энергетика
1157
Перший етап вакцинації в Україні передбачає доступ до вакцини для 367 491 людини.
Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу.
«На першому етапі вакцинують людей з критичним ризиком інфікування та розвитку коронавірусної хвороби та тих, хто виконує критичні функції у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби. Перший етап передбачає доступ до вакцин, загальна кількість людей, яким ми будемо робити вакцинацію — 367 491 людина. Ці всі люди у нас повністю верифіковані», — сказав Степанов.
Він зазначив, що вакцинують працівників мобільних бригад з вакцинації, медичних працівників, лікарів, середній медперсонал, який працює в закладах охорони здоров’я, що надають допомогу при коронавірусі. Також вакцину отримають всі працівники лабораторій, які проводять дослідження на виявлення коронавірусу, працівники екстреної медичної допомоги, люди, які перебувають в спеціалізованих закладах, працівники цих закладів, а також військовослужбовці.
Міністр запевнив, що вакцинація в Україні розпочнеться в лютому цього року, як і планувалося.
Крім того, за його словами, вакцинація буде відбуватися виключно безпечними вакцинами, які будуть зареєстровані в Україні та які пройшли всі стадії клінічних випробувань. Він додав, що російську вакцину в Україні реєструвати не будуть.
По материалам:
Banker.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас