Зимуй вместе с кредитными продуктами ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зимуй вместе с кредитными продуктами ПУМБ

Кредит&Депозит
22
McDonald’s без зайвого шуму запустив в Данії і Швеції тестові продажі бургерів McPlant Burger, в яких замість м’яса використовується котлета з гороху і рисового білку, пише Forbes з посиланням на Bloomberg.
Представник мережі фастфуду розповів агентству, що пробні продажі McPlant Burger почалися в кількох ресторанах мережі ще в січні. Попередні підсумки експерименту він не розкрив.
У Швеції пробні продажі триватимуть до 15 березня, в Данії – до 12 квітня. Раніше McDonald’s тестував продажі бургерів з рослинною котлетою в Канаді й обіцяв представити лінійку McPlant, що використовує замінники м’яса, в 2021 році.
Рецептура McPlant розроблена спільно з компанією Beyond Meat, що виробляє рослинне м’ясо. Котлета в бургері виготовлена з білку на основі гороху, вторинним білковим інгредієнтом в її складі є рисовий білок. До складу McPlant також входять сир, салат, помідори, солоні огірки, цибуля, майонез, гірчиця і кетчуп.
За результатами експерименту в Швеції і Данії, бургери McPlant можуть з’явитися і на інших ринках. Після цього лінійку продуктів з альтернативного м’яса планується доповнити замінниками м’яса птиці.
За словами глави McDonald’s Кріса Кемпчінські, країни Скандинавії, де почалося тестування McPlant Burger, – ключовий ринок для альтернативного м’яса на рослинній основі.
По материалам:
ПУМБ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас