Аренда жилья в Киеве: во сколько обойдется снять квартиру в разных районах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аренда жилья в Киеве: во сколько обойдется снять квартиру в разных районах

Личные финансы
3475
Вже чотири роки поспіль Moneyveo отримує золото у номінації «Найкращий сервіс онлайн-кредитування» за версією PaySpace Magazine Awards. Це престижний всеукраїнський конкурс-премія, який щороку визначає кращі компанії та експертів на ринку фінансових технологій України.
Хочемо подякувати кожному з вас за голос, що ви віддали. Адже саме завдяки вам, а також рішенню експертного журі і редакції журналу PaySpace Magazine, ми здобули перемогу.
«Премія PSM Awards – доказ того, що продукти компанії високо оцінюють і користувачі, і професійна спільнота. Moneyveo завжди перебуває у пошуку проривних ідей і не зупиняється на досягнутому. – Зазначив Влас Головін, директор з розвитку продуктів (CPDO), отримуючи головну нагороду у номінації «Найкращій сервіс онлайн-кредитування». – Нові технологічні продукти, інноваційні сервіси… – ми точно знайдемо, чим вас здивувати у 2021 році!», – підсумував Влас.
Манівео – як лідер ринку небанківського споживчого кредитування – активно сприяє розвитку фінансової сфери. Так, компанія стала офіційним партнером заходу PSM Awards. Разом з нами до партнерства долучилися такі fintech-компанії, як: VISA, Money Journey, PSP Platon, NeoFin тощо.
Альона Андронікова – експерт року у сфері fintech
Алена – payspaceНа конкурсі PaySpace Magazine Awards відбулась ще одна знакова подія, якій ми щиро радіємо: Group CEO Moneyveo Альона Андронікова увійшла до трійки лідерів у категорії «Експерт року у сфері фінтех». Зазначимо, що Альона номінувалась вперше і одразу ж потрапила у число переможців.
До того ж, Group CEO Moneyveo запросили до складу журі PSM Awards: Альона має чималий досвід роботи у фінансовій сфері, тому її експертності на ринку довіряють.
А на самому заході вона разом із іншими представниками фінансової сфери взяла участь у панельній дискусії «МФО: нові реалії та сценарії ринку», на якій розповіла про виклики та досягнення компанії у 2020 році:
«Особливо приємно отримати статус одного з кращих фахівців фінтех-галузі країни саме за результатами 2020 року. Адже він був безпрецедентний, зокрема за швидкістю трансформацій. Наприклад, існує думка, що якби не пандемічні події, ми б прийшли до теперішнього рівня діджиталізації процесів лише у 2025 році. Тому усвідомлення того, що твій професіоналізм пройшов перевірку цією швидкістю, і що ти є лідером, який зумів очолити зміни, надзвичайно мотивує рухатись та розвиватись далі”, – запевнила Альона.
Отримані нагороди тішать команду Moneyveo, адже свідчать про правильність обраної компанією стратегії, її успішність на ринку та високу довіру споживачів. Ми сподіваємося досягати ще більших результатів у 2021 році і обіцяємо, що змінюватимося лише на краще!
По материалам:
Build Portal
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас