Сколько украинских семей установили собственные солнечные станции - инфографика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сколько украинских семей установили собственные солнечные станции - инфографика

Энергетика
4817
Китайська компанія OnePlus провела презентацію відразу трьох пристроїв серії 9: флагманських OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro, а також більш доступного OnePlus 9 9R.
Цікаво, що раніше повідомлялося тільки про двох моделях, і велика ймовірність, що OnePlus 9R буде доступний тільки для ринку Індії.
Обидва страрші телефони будуть працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 888 і будуть поставлятися з батареями ємністю 4500 мАг, 8/12 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ пам’яті. У гаджетах немає роз’єму для навушників 3,5 мм і слота для карт пам’яті microSD.
Сколько украинских семей установили собственные солнечные станции - инфографика
Молодша модель OnePlus 9R використовує процесор Snapdragon 870 — по суті, варіант 865+ з тактовою частотою основного процесора до 3,2 ГГц. Слід зазначити, що фактична різниця в продуктивності між цим чіпом і новим Snapdragon 888 в 9 і 9 Pro повинна бути досить невеликою.
Смартфони відрізняються, серед іншого, розмірами екрану: OnePlus 9 буде оснащений 6,55-дюймовим дисплеєм Full HD, а OnePlus 9 Pro отримає 6,7-дюймовий дисплей QHD.
Дизайн OnePlus 9 Pro, схоже, значною мірою відповідає ергономіці звичайного OnePlus 8 минулого року, з заокругленим склом переднього дисплея і склом задньої кришки, однак вигини з обох сторін більш симетричні один одному.
Одна з великих нових функцій OnePlus 9 і 9 Pro – це абсолютно нові камери. Основний датчик IMX789 має роздільну здатність 48 МП. Датчик має пікселі 1,22 мкм і налаштування кольорового фільтра Quad-Bayer, регулярно зменшуючи до 12 МП ефективних пікселів 2,44 мкм. Пікселі тут в 1,18 разу більші, ніж сенсор на OnePlus 8 Pro, а оскільки роздільна здатність залишилася такою самою, це означає, що оптичний форм-фактор сенсора збільшився до 1 / 1,31 дюйма.
Сколько украинских семей установили собственные солнечные станции - инфографика
Що досить дивно і унікально в цьому підході, так це датчик 16:11, який сильно відрізняється від традиційного форм-фактора 4:3, який ми завжди бачили в смартфонах. OnePlus тут також рекламує свій власний 12-бітний АЦП, який повинен збільшити динамічний діапазон, який модуль може захоплювати.
Надширокий сенсор в нових телефонах являє собою 50-мегапіксельний IMX766, той самий датчик, який OPPO використовував в датчиках основної камери Find X3 Pro, з пікселями 1,0 мкм, які дозволяють робити знімки з роздільною здатністю 12,5 МП з ефективним розміром пікселів 2 мкм.
OnePlus використовує нову вдосконалену оптичну лінзу довільної форми, яка здатна виправляти спотворення надшироких знімків. Це означає, що ми повинні очікувати набагато чіткіших зображень від модулів OnePlus 9 і 9 Pro. Huawei була першою, хто застосував цю технологію, але використовувала її тільки в надвисокому класі Mate 40 Pro+.
Ексклюзивно для OnePlus 9 Pro представлений телеоб’єктив з 3,3-кратним збільшенням у вигляді сенсора OV08a10 на 8 МП.
Важлива роль відведена програмному забезпеченню. OnePlus рекламує свою співпрацю з Hasselblad в галузі системи камер, і вони обіцяють набагато краще калібрування кольору в цьому поколінні. Як саме партнерство з Hasselblad допоможе OnePlus, незрозуміло, крім їхніх обіцянок щодо більш точної передачі кольору.
Основною відмінністю OnePlus 9R, крім процесора, стала система камер: їх чотири, основна старого покоління з роздільною здатністю 48 мегапікселів, два датчики допоміжні (макрооб’єктив і монохромний). В іншому все майже ідентично старшим моделям.
OnePlus 9 з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ буде коштувати близько $690, а версія з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті — $830. В Україні ціна цього гаджета повинна стартувати з 23 тис грн. Ця модель буде доступна в трьох кольорах: Astral Black, Winter Mist і Arctic Sky.
Старша версія, модель OnePlus 9 Pro з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті обійдеться в $900, а топовий варіант на 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті — $970. Колірних виконань у цій моделі теж три: Stellar Black, Morning Mist, Pine Green.
По материалам:
НВ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас