Кабмин утвердил механизм перерасчета стоимости тепла для коммерческих потребителей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмин утвердил механизм перерасчета стоимости тепла для коммерческих потребителей

Энергетика
245
Вінницька міськрада звільнила від сплати за оренду комунальної нерухомості підприємців, які не працювали під час січневого локдауну.
Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.
«Орендарі нерухомого майна комунальної власності Вінницької міської територіальної громади, які не використовували його в період посилених карантинних заходів в січні 2021 року, можуть бути звільненими від виконання зобов’язання по сплаті орендної плати. Щоб оформити таку пільгу, орендарям потрібно звернутись до міської ради із визначеним пакетом документів», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що відповідне рішення ухвалила сесія міської ради. Окрім звільнення від сплати за оренду муніципальної нерухомості, підприємці також звільнені від виконання зобов’язань по сплаті неустойки (штрафу та/ або пені), інфляційних нарахувань за період посилених карантинних заходів в січні 2021 року.
Такі заходи передбачені прийнятою 2020 року міською антикризовою програмою «Вінничани важливі», яка передбачає і підтримку бізнесу в час пандемії коронавірусу. Дія цього документу продовжилась і на 2021 рік пори скорочення доходів бюджету за перший квартал на рівні близько 5%.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас