В «Дії» произошел масштабный сбой, у многих пользователей исчезли документы — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Дії» произошел масштабный сбой, у многих пользователей исчезли документы

Казна и Политика
15377
monobank вкотре оновився – отримав кілька нових функціональних можливостей.
Про це написав співзасновник проекту Олег Гороховський в своєму Telegram-каналі.
Управління підписками. На численні прохання додали можливість управління вашими підписками (Пункт меню «Інші платежі -> Онлайн-платежі»).
Він дозволяє бачити сервіси, до яких ви прив’язали свою картку моно і за якими вже були списання (наприклад, Netflix, Uber та ін.). В даному меню ви можете заблокувати списання від таких сервісів, але звертаю увагу, що блокування списань – це не те ж саме, що скасування підписки.
Сервіс може накопичувати вашу заборгованість і списати все, коли ви знову захочете користуватися його послугами. Гороховський рекомендує блокувати списання тільки для випадків, коли ви не знаєте, за що платите.
“Деякі сервіси підтримують технологію токенізації і до гаманця прив’язується не як така картка, а її клон (токен) для того, щоб не було ризику компрометації основної картки. Рік-два і всі сервіси перейдуть на токени. З токенами простіше – в тих сервісах, де прив’язаний токен, його можна видалити і це набагато красивіше, ніж блокувати списання від сервісу, позаяк блокування списань все ж не дає 100%-ної гарантії, що сервіс не спише гроші, якщо, наприклад, змінить термінал на інший”, – написав він.
В «Дії» произошел масштабный сбой, у многих пользователей исчезли документы
Гроші в подарунок. Дарувати гроші з monobank одне задоволення, – пише Гороховський: “Ви можете додати до переказу коментар у віршах або в прозі, а в новій версії ви можете до такого переказу додати три види святкової анімації і одержувач отримає переказ, який зверне на себе увагу і додатково підкреслить урочистість моменту)”.
В «Дії» произошел масштабный сбой, у многих пользователей исчезли документы
  • У новій версії з’явиться розділ «Управління кредитом», в якому можна управляти розміром Розстрочення та Купівлі частинами, а також перерозподіляти ліміт між лімітом на картку і лімітом Розстрочення.
  • Також додали поповнення номерів закордонних операторів (145 країн і 714 операторів),
  • Можливість часткового зняття банки, можливість налаштувати регулярне поповнення депозитів і додавати індивідуальні назви розміщених депозитів.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
По материалам:
Українські Новини
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас