Как работает консьерж-сервис monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Как работает консьерж-сервис monobank

Личные финансы
1975
У Київській області діяла злочинна група, члени якої виготовляли за гроші підроблені паспорти країн ЄС і трудові контракти в Євросоюзі. Угруповання, яке викрила 26 квітня СБУ, діяло протягом останніх трьох років.
Про це інформує пресслужба СБУ.
Так, за даними Служби безпеки України, щомісяця до зловмисників зверталося від 5 до 10 клієнтів. За один “липовий” паспорт ділки правили $2,5 тис., вартість підробленого трудового контракту стартувала від 600 і сягала 800 доларів.
Схопили організатора злочинної схеми на “гарячому”, коли він передавав іноземцям два підроблені паспорти однієї з країн ЄС. Затриманому повідомлено про підозру в скоєнні злочину.
Как работает консьерж-сервис monobank
Під час слідчих дій за місцями проживання учасників угруповання, адресами виготовлення і зберігання підроблених документів у Черкаській та Закарпатській областях правоохоронці вилучили підроблені паспорти і трудові контракти; засоби зв’язку та чорнові записи; готівку, ймовірно отриману злочинним шляхом; інші докази протиправної діяльності.
Как работает консьерж-сервис monobank
Наразі вирішується питання щодо оголошення ще трьом учасникам угруповання підозр у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 332 (організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненого організованою групою та з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас