Как выбирать квартиру на вторичном рынке, чтобы получать прибыль — мнение эксперта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Как выбирать квартиру на вторичном рынке, чтобы получать прибыль — мнение эксперта

Недвижимость
2481
У представництві концерну Stellantis анонсували швидку появу Opel Mokka нового покоління. І ціна на нього буде стартувати з позначки в 21 тисячу доларів.
Компакт розташується в модельному ряду під кросовером Opel Crossland і буде трохи меншим від нього за габаритами. В довжину різниця між ними досягає всього 67 мм (4150 мм), а в колісній базі – 44 мм. Та візуальні відмінності будуть більш серйозні.
Mokka отримала яскраво виражену свіжу стилістику бренду Opel Vizor. Від старшенького її відрізняють більш строгі і різкі лінії решітки радіатора, оптики і граней кузова. Кольором можна виділити тепер не тільки дах, а й капот, а по контуру даху і на дисках проходять лінії іншого більш яскравого кольору. Такий стиль виглядає дуже сучасно і буде доступний вже з другої комплектації GS Line.
Как выбирать квартиру на вторичном рынке, чтобы получать прибыль — мнение эксперта
В інтер’єрі Opel Mokka ще більше перетворень. Німці приводили дизайн до більш простих і нехитрих ліній. В результаті два дисплеї об’єднані в єдине ціле, доповнюючи один одного. Приладова панель в 12 дюймів повністю цифрова і має кілька стилів відображення, а сенсорний дисплей на 10 дюймів відповідає за мультимедіа, навігацію і Apple CarPlay з Android Auto. Клімат ж винесено на окрему панель з крутилками.
В Україні будуть представлені три комплектації: Elegance, GS Line, Ultimate. Вони відрізняються насиченістю технологій і доступністю опцій. За замовчуванням в кросовері вже буде клімат-контроль і безключовий доступ разом з запуском двигуна кнопкою, комбінована оббивка (тканина з еко-шкірою).
Хочете купити нове авто, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас