Зарплата вище 37 тис. грн: де шукають українців без вищої освіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплата вище 37 тис. грн: де шукають українців без вищої освіти

Особисті фінанси
1556
Зарплата вище 37 тис. грн: де шукають українців без вищої освіти
Зарплата вище 37 тис. грн: де шукають українців без вищої освіти
В Україні на ринку праці є безліч вакансій для громадян без вищої освіти. Так, за робітничі професії деякі роботодавці готові платити вище 37 тис. гривень.
За даними великого кадрового порталу, найвищі зарплати фахівцям без вищої освіти пропонують компанії у Києві. Оплата праці суттєво перевищує офіційну та фактичну середню в країні. Громадяни можуть щомісяця отримувати 37 тис. гривень.
При цьому деякі роботодавці пропонують навіть вищу оплату Зокрема, від 70 до 100 тис. гривень можуть заробляти автослюсарі-ходовики.
Робота тонувальником
Так, на порталі зазначається, що шукають на постійну роботу тонувальника автомобілів на повну зайнятість із досвідом роботи від двох років. Обов’язки — тонування скла авто. Зарплата — від 40 тис. гривень.
Робота автослюсарем
Примітно також, що автослюсарі у столиці можуть заробляти більше, ніж у будь-якому іншому місті країни. У середньому по країні їм пропонують 32,5 тис. гривень.
Деякі компанії пропонують роботу із зарплатою набагато вищою за середньоринкову. На порталі є пропозиції таким спеціалістам у 45−80 тис. гривень.
Робота екскаваторником
Таким спеціалістам без освіти у Києві підприємства готові платити у середньому 37,5 тис. гривень. При цьому показник на 2,5 тис. гривень вищий, ніж у середньому по країні.
Також на ринку є пропозиції із вищими зарплатами для таких фахівців. Зокрема, на сайті одна з компаній шукає на роботу екскаваторника, обіцяючи платити від 44 до 56 тис. гривень.
Нагадаємо, в Україні середня зарплата вчителя наразі становить близько 12 тисяч гривень. Закон про освіту передбачає підвищення цього показника до трьох прожиткових мінімумів — приблизно до 24 тисяч гривень.
Також ми писали, посадовці НЕК «Укренерго», дохід яких сягає 300 тис. гривень, отримали підвищені суми заробітної плати минулого місяця. Так, у липні керівництво отримало на 30% більше.
Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток з кешбеком в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас