Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер перевищила 1,4 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер перевищила 1,4 млн грн

Страхування
110
Цей випадок, згодом визнаний страховим, стався на Харківщині. І спричинило його, як це зазвичай і буває, порушення ПДР одним з учасників руху.
Застрахований СГ «ТАС» кросовер BMW X5 їхав трасою, коли водій побачив, що одне з авто в транспортному потоці, Tesla Model S, раптом почало змінювати напрямок руху. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося. В процесі маневру Tesla зачепила BMW, в результаті чого кросовер розвернуло на дорозі — і він, пролетівши кілька десятків метрів, врізався у відбійник.
При ударі в Tesla було пошкоджено передні ліві двері та шини двох коліс. Набагато суттєвішими та численнішими наслідки зіткнення виявилися для BMW. Так, в результаті зіткнення було пошкоджено обидва передніх крила автомобіля, капот, передній бампер, диски на всіх колесах, пороги, протитуманні та блок-фари тощо.
Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. З метою визначення розміру заподіяних клієнтові внаслідок пошкодження його транспортного засобу збитків страховиком було організовано проведення відповідного автотоварознавчого дослідження, а вже незабаром — і виплачено належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 1.448.930 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» міцно утримує лідерство на страховому ринку України, зокрема за обсягом виплачених відшкодувань. Так, сума виплат компанії за підсумками І півріччя перевищила 950 млн грн, з яких понад 784 млн грн було виплачено за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».
Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 7,3 млн грн, що є найвищим показником на ринку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас