Страхові Arx та Arx life зібрали 4 млд грн премій у 2023 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Страхові Arx та Arx life зібрали 4 млд грн премій у 2023 році

Страхування
45
За підсумками 2023 року страхова Arx — № 1 на українському ринку за основними показниками: страхові премії, чисті страхові премії, капітал, чистий прибуток тощо.
У 2024 році компанія святкує своє 30-річчя. За ці роки Arx доказала свою надійність та стійкість, проходячи зі своїми клієнтами усі етапи становлення незалежної держави Україна. Ми поряд, полегшуючи нашим клієнтам фінансове навантаження та підтримуючи їх у складні часи.
«Довіра, амбіція, адаптивність, відповідальність. Це головні риси, які потрібні нашим менеджерам, щоб компанія завжди залишалась справжнім лідером ринку та найкращою страховою компанією. І кожен працівник нашого великого колективу, кожен клієнт має бути впевнений, що компанія завжди прийде на допомогу у скрутний час. Зараз це особливо важливо»
говорить Голова Правління компанії Arx Андрій Перетяжко.

*Основні фінансові показники 2023 року:
За 2023 рік компанії Arx та Arx Life зібрали 4 млрд грн страхових премій, що на 32% більше, ніж минулого року.
Чистий прибуток по компаніях Arx та Arx Life становить 504 555 тис. грн, що є найкращим результатом на ринку.
Займаючи провідні позиції на ринку з автострахування КАСКО, компанія Arx зібрала майже 2 млрд грн премій у цьому сегменті. Це на 29% більше, ніж минулого року. КАСКО від Arx повноцінно працює за кордоном, дозволяючи українцям отримувати необхідний захист свого авто за межами України.
Суми премій за іншими ключовими направленнями:
  • ОСЦПВ — 0,3 млрд грн (+27% до 2022 року)
  • ДМС (медичне страхування) — понад 0,5 млрд грн (+22% до 2022 року)
  • Страхуванню майна — понад 0,4 млрд грн (+38% до 2022 року)
Нові продукти та сервіси Arx
Arx кожного року запускає нові продукти та інноваційні рішення на різні потреби.
У 2023 ми впровадили такі нові продукти та сервіси:
  • МініКАСКО — економне КАСКО, покриває основний ризик на дорогах — ДТП як з вини водія, так і без. Ціна поліса стартує від 1175 грн. Працює на території України.
  • КАСКО «Залізний купол» — продукт, який захищає авто від воєнних ризиків. Покриває ушкодження та повну загибель від ракет, бпла, уламків.
  • Поліс КАСКО без візиту в офіс — тепер для придбання поліса КАСКО, якщо авто підлягає огляду, можна самостійно провести його фотовідеофіксацію у застосунку для смартфонів MyArx.
  • Поетапне врегулювання справи — ще одне оновлення cтрахового застосунку MyArx. Тепер можна бачити реєстрацію справи, розгляд справи, визначення суми збитку, рішення по справі, суму виплати й одержувача.
Загалом, маючи застосунок MyArx, клієнт може вирішити практично усі свої питання за допомогою смартфона: слідкувати за своїми договорами та договорами родини, купувати нові договори, спілкуватися з компанією напряму, робити відеоогляд авто.
Слоган компанії: «Arx з тобою!». Ми робимо максимум, щоб виконувати свої обов’язки найкращим чином та допомагати клієнтам, співробітникам, суспільству. Це не просто бізнес-філософія — це конкретні цифри та факти. Кожний напрямок контролюється та заміряється на постійній основі, у т.ч. незалежними інструментами вже багато років.
Навіть у самі темні часи Arx поряд зі своїми клієнтами. Залишаємося поруч, працюємо для Перемоги!
*Регуляторна звітність, підготовлена відповідно до МСФО 4
За матеріалами:
ARX
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас