Що готує церемонія FinAwards 2024 і як потрапити на захід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що готує церемонія FinAwards 2024 і як потрапити на захід

369
Що готує церемонія FinAwards 2024 і як потрапити на захід
Що готує церемонія FinAwards 2024 і як потрапити на захід
Церемонія нагородження переможців премії FinAwards 2024 відбудеться вже цього тижня — 29 березня. У п’ятницю стануть відомі імена найкращих фінансових та інвестиційних продуктів, клієнтських сервісів, IT-впроваджень, рекламних проєктів ринку фінансових послуг, а також найуспішніших і найефективніших топменеджерів галузі.
Долучитися до кращих представників фінсфери цілком реально. Для цього достатньо купити квитки та прийти на церемонію. Ця подія — унікальна та авторитетна. Її гості не лише відчують на повну силу потужність FinTech, а й з перших вуст дізнаються про інновації та познайомляться з лідерами фінансової галузі.
Крім того, квиток на FinAwards 2024 це ще й квиток до нових можливостей. Гості заходу зможуть стати частиною спільноти популяризаторів FinTech сфери, зустріти однодумців та ще й на додачу знайти партнерів для свого бізнесу.
Захід матиме і благодійну складову. З кожного квитка 500 гривень будуть перераховані в Благодійний фонд Таблеточки, який допомагає українським дітям якісно та вчасно отримати необхідну допомогу. Також на заході буде проведений Благодійний аукціон від FinAwards на підтримку 44-ї окремої механізованої бригади (44 ОМБр), результатом якого стане передача авто для українських захисників.

Придбати квиток на захід можна:

  • на сайті премії;
  • за номером телефону +38 (093) 924 37 75.
Церемонія FinAwards 2024 буде проведена 29 березня о 16:30. Поспішіть придбати квитки!
Важливо й те, що гості заходу та усі, хто долучився до голосування, зробили вагомий внесок у те, щоб сформувати тренди українського фінринку. Адже вони особисто підтримали лідерів та інноваторів галузі, які щодня невтомно працюють над тим, щоб змінювати Україну на краще.
Проведення FinAwards 2024 було б неможливим і без партнерів, які допомагали засновникам премії - сайтам Finance.ua і Мінфін — з організацією заходу. Всього їх 17, а нещодавно ним стала і Національна Асоціація Банків України, яка сприяє не лише побудові стабільної фінансової системи країни, а й вирішенню завдань банківської системи аби збільшувати прибутковість бізнесу та розвивати національну економіку. Серед партнерів також найбільший державний банк ПриватБанк, сервіс зручного онлайн кредитування AvansCredit, а також надійний та один з кращих банків для бізнесу ПУМБ.

Хочу потрапити на захід

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас