Рекрутинг до ЗСУ: вакансії відтепер розміщуватимуть також у центрах зайнятості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекрутинг до ЗСУ: вакансії відтепер розміщуватимуть також у центрах зайнятості

Особисті фінанси
609
Рекрутинг до ЗСУ: вакансії відтепер розміщуватимуть також у центрах зайнятості
Рекрутинг до ЗСУ: вакансії відтепер розміщуватимуть також у центрах зайнятості
Вакансії на військові посади відтепер також розміщуватимуть у центрах зайнятості, де з ними зможуть ознайомитися безробітні.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.
«Тепер вакансії, які військові частини розміщують на платформі від robota.ua, публікують на Єдиному порталі вакансій Державної служби зайнятості. На наступному етапі співпраці ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям в кожному регіоні України», — сказано в повідомленні.
В першу чергу це стосується небойових спеціальностей, які забезпечать повноцінне функціонування та підтримку в тилу. У подальшому буде здійснюватися підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Cил оборони.
«Ми продовжуємо розвивати проєкт рекрутингу до Сил оборони України. За два місяці його реалізації маємо понад 40 тисяч відгуків від громадян на вакансії, які пропонуються на чотирьох партнерських платформах. Співпраця Міноборони, Державного центру зайнятості та robota.ua — це ще один крок, який дозволить зробити рекрутинг більш ефективним. І ми дуже дякуємо нашим партнерам за їхню патріотичну позицію та взаємодію у такому важливому для держави проєкті», — прокоментувала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.
Мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів.
Нагадаємо, в Україні розробляють проєкт з цифрового рекрутингу до Збройних сил, який націлений на пошук операторів для роти ударних дронів. Мета проєкту — пояснити охочим, ким вони можуть стати, якою буде зарплата, які завдання виконуватимуть, яким буде навчання тощо.
Рекрутингові платформи Work.ua, Lobby X, Robota.ua та «OLX Робота» отримали майже 37 500 відгуків на військові вакансії. Найбільше відгуків отримала платформа Lobby X — близько 19 800. На другому місці за кількістю відгуків — Work.ua. Йдеться майже про 15 000 відгуків.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас