ПриватБанк отримав найбільше серед банків нагород на Ukrainian Fintech Awards 2024 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

ПриватБанк отримав найбільше серед банків нагород на Ukrainian Fintech Awards 2024

Особисті фінанси
8
Запуск застосунку Термінал, що дозволив українським підприємцям приймати безготівкові оплати за допомогою iPhone, цього року приніс ПриватБанку головну банківську нагороду за інновації на Ukrainian Fintech Awards 2024 — «Banking Innovation award». Маркетингова кампанія із запуску Терміналу та відеоролик «Технологія майбутнього» також отримали головну відзнаку «Fintech Marketing campaign of the year».
Як повідомили під час вручення нагород організатори премії - Українська асоціація фінтех компаній — спільний проект ПриватБанку та Нової пошти з безкоштовної доставки платіжних карток клієнтам по Україні та за кордон, визнаний кращим у номінації «Best Collaboration fintech+logistic».
Освітні ініціативи банку були визнані журі премії кращими у номінації «Best Finance ESG initiative». Також ПриватБанк другий рік поспіль був названий банком, що найбільш готовий на ринку до провадження відкритого банкінгу — «Best open banking readiness».
В рамках щорічної премії Ukrainian FinTech Awards експертне журі обрало переможців серед банків, фінтех компаній та інших учасників фінансового ринку у 33 номінаціях.
ПриватБанк отримав найбільше серед банків нагород на Ukrainian Fintech Awards 2024
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас