Обмеження на карткові перекази: у ПриватБанку пояснили, як застосовуватимуть ліміти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмеження на карткові перекази: у ПриватБанку пояснили, як застосовуватимуть ліміти

Фінтех і Картки
448
Обмеження на карткові перекази: у ПриватБанку пояснили, як застосовуватимуть ліміти
Обмеження на карткові перекази: у ПриватБанку пояснили, як застосовуватимуть ліміти
З 1 жовтня ПриватБанк не включатиме ліміт на карткові перекази для волонтерів, зареєстрованих у банку, та клієнтів з підтвердженими джерелами доходів.
Про це повідомляє пресслужба банку.

Подивитися варіанти 💳

«Встановлений регулятором з 1 жовтня 2024 року ліміт у 150 000 грн на перекази між фізичними особами є достатнім для переважної більшості клієнтів, які користуються послугою карткових P2P переказів. Майже 99% клієнтів ПриватБанку здійснюють перекази в обсягах, що не перевищує цього ліміту, — зазначив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.
За словами Мусієнка, з 1 жовтня ПриватБанк не застосовуватиме ліміти на карткові перекази для клієнтів-волонтерів, зареєстрованих у банку та клієнтів з підтвердженими джерелами доходів.

Читайте також: Обмеження банківських переказів від НБУ: рішення ухвалено

Також банк запровадив новий процес керування лімітами переказів для клієнтів, чиї транзакції входять до виключень відповідно до рішення НБУ.
«Банк заздалегідь проінформує клієнтів, коли вони досягають 50% від свого ліміту переказів і надасть рекомендації для управління лімітом чи користування переказами на IBAN-рахунок одержувача», — додали у фінустанові.
Клієнти ПриватБанку зможуть збільшити ліміт в Приват24, чи звернутися до служби підтримки банку через онлайн чат на сайті банку чи телефоном 3700 або відвідати відділення банку.

Довідка Finance.ua:

  • з 1 жовтня 2024 року Національний банк України тимчасово на пів року встановлює ліміт у 150 000 грн на місяць для переказів фізичних осіб «з карти на карту» (також відомі як P2P, C2С);
  • ліміт діє лише на вихідні перекази за усіма рахунками клієнта, відкритими в одному банку, на рахунки інших фізичних осіб;
  • ліміт не застосовується до рахунків волонтерів, які відповідають критеріям, визначеним постановою, та осіб, щомісячні доходи яких з підтверджених джерел перевищують суму встановленого обмеження. А також у разі переказу коштів між власними рахунками клієнта, відкритими в одному банку, та до переказів юридичних осіб. Операції за реквізитами IBAN не обмежуються.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас