Новий універсальний компресор Xiaomi з’явився на ринку (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий універсальний компресор Xiaomi з’явився на ринку (фото)

Фондовий ринок
81
Новий універсальний компресор Xiaomi з’явився на ринку (фото)
Новий універсальний компресор Xiaomi з’явився на ринку (фото)
Слідом за новим акумулятором, компанія Xiaomi також готує до релізу на глобальному ринку новий універсальний компресор — Portable Electric Air Compressor 2 Pro. Пристрій вже зʼявився на сайті виробника, але поки без ціни й дати старту продаж.
Компресор швидко накачує шини. Xiaomi стверджує, що автомобільну шину 205/55 R16 можна накачати з 2,0 до 2,5 бар приблизно за 45 секунд. Це значно швидше, ніж це робить Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2, якому для такого ж накачування потрібно дві хвилини.
Новинка отримала п’ять режимів накачування. Наприклад, режим велосипеда або мотоцикла, або ж ви можете налаштувати параметри відповідно до ваших потреб. Накачування автоматично призупиняється, коли досягається бажаний тиск (від 0,2 до 10,3 Бар). Крім того, ви можете відстежувати хід накачування за допомогою дисплея на передній панелі гаджета.
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 Pro постачається з акумулятором ємністю 2500 мА•год (2000 мА•год у старій моделі). Виробник стверджує, що такого обʼєму вистачить, щоб накачати 16 автомобільних шин або 30 шин для шосейних велосипедів.
Акумулятор повністю заряджається через USB-C за 3,5 години. Виріб має багаторежимний індикатор для подачі попереджувальних сигналів або для роботи, як ліхтарик. Новинка має наступні розміри — 152×100×63 мм.
До речі, Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 Pro вже продається в Китаї. Пристрій коштує близько $45.
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас