Новий функціонал застосунку MyArx — мапа медичних закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Новий функціонал застосунку MyArx — мапа медичних закладів

Страхування
76
Страхова Arx в чергове оновила свій застосунок MyArx. Додано нову функцію для власників полісів добровільного медичного страхування — мапу медичних закладів.
Це оновлення дозволяє користувачам знайти інформацію про медичні заклади у своєму регіоні або будь-якому іншому місці, на його вибір. Застосунок надає інтерактивну карту, на якій відображаються розташування поліклінік, стоматологій та лабораторій.
Переваги нового функціоналу:
  • можливість обрати найближчий медичний заклад — при наданні доступу до геопозиції. (показана відстань в км від точки знаходження клієнта до закладу)
  • можливість додавати медичні заклади до обраного (аби потім швидко до них повертатись)
  • наявність фільтру по назві закладу, його направленню та місцезнаходженню.
  • можливість побудувати маршрут до медичних закладів у зручному картографічному сервісі (Google Maps, Apple Maps та Waze);
Інші переваги MyArx
Застосунок MyArx — зручний та сучасний інструмент, який дає змогу отримувати доступ до страхових полісів зі смартфону. У будь-який час та будь-де можна подивитися свої договори та договори родини, подати заявку на укладення нових або продовження строку дії договорів на наступний рік.
Застосунок дозволяє спілкуватися з компанією безпосередньо, без переходу в месенджери (Viber або ж Telegram) за допомогою дзвінка або чату. Також у застосунку доступна функція огляду авто без візиту в офіс — можна зробити відеофіксацію та придбати поліс КАСКО онлайн за допомогою менеджера.
Договори страхування після завантаження доступні в офлайн режимі, що зручно, якщо немає доступу до мобільного інтернету чи при перебуванні в роумінгу. Можна стежити за поетапним врегулюванням справи за договорами КАСКО, Автоцивілки та страхування майна (будинок, квартира): реєстрація справи, розгляд справи, визначення суми збитку, рішення по справі, сума виплати і одержувач.
З початком повномасштабного вторгнення активність користування MyArx клієнтами істотно збільшилася. Зараз MyArx є в смартфонах 72 тис користувачів. За 2023 рік клієнти Arx провели понад 6 000 віддалених оглядів своїх автомобілів, написали майже 70 тисяч нових звернень у чатах. Завантажити застосунок легко у Apple Store та Google Play Market.
За допомогою MyArx можна керувати своїми полісами, спілкуватися з компанією та отримати підтримку. Страхування стає зручним та доступним, де б ви не були!
За матеріалами:
ARX
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас