Азаров вважає підвищення зарплати питанням філософським — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає підвищення зарплати питанням філософським

Казна та Політика
178
Перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров вважає, що питання врегулювання заробітної плати в країні залежить від порядку та стабільності в країні. Про це він сказав, відповідаючи на питання радіослухачів Національної радіокомпанії, повідомили в прес-службі Партії регіонів.
За словами Азарова, питання врегулювання заробітної плати є «більш філософським, ніж практичним».
«Зарплата тільки тоді буде відповідати загальним вимогам, коли ми зуміємо навести порядок у країні, а порядок у країні неможливо навести без стабільності», - заявив перший віце-прем'єр.
«Якщо ми дестабілізуємо різними закликами ситуацію, говорячи то «давайте Верховну Раду міняти», то «давайте мера виганяти», ми на всіх рівнях дестабілізуємо політичну ситуацію», - підкреслив перший віце-прем'єр.
«Все це не дає можливості для затвердження довгострокових серйозних рішень, розрахованих на перспективу, а не на те, щоб сьогодні сподобатися комусь і одержати владу», - сказав Азаров.
«Зарплата, зрештою, у нас буде нормальної тоді, коли ми всі разом зрозуміємо, що не від того, що хтось говорить на трибуні, зростає наш добробут, а від того, що хтось реально робить для нас із вами і разом з вами», - підсумував він.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас