Путін має надію на перехід на єдину валюту з Білорусією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін має надію на перехід на єдину валюту з Білорусією

Казна та Політика
90
"Ми з усіма вибудовуємо партнерські відносини. А з деякими країнами, звичайно, у нас більш близькі (відносини)", - сказав Путін, відзначивши, що є проблеми із Грузією.
Путін задоволений відносинами з іншими іноземними країнами. Президент відзначив, що думка про те, що Росія оточує себе кільцем недоброзичливців, помилкова. "Це не так", - відзначив Путін. Він привів у приклад Україну, з якої був конфлікт із приводу енергоносіїв. "Ми завжди готові прийти на допомогу", - сказав Путін.
При цьому він відзначив, що економічні питання не залежать від політичних відносин. "І з Білорусією ми мають намір продовжувати будівництво Союзної держави", - сказав Путін.
"Ми розраховуємо, що у переході на єдину валюту не все втрачено", - відзначив він. Путін сподівається, що білоруські партнери в стані це зрозуміти і оцінити стабільність російської економіки.
Що стосується Європи, то Путін пообіцяв відстоювати свої інтереси. Він повідомив, що "нас не дуже й чекають на традиційних ринках", але обіцяв добиватися.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас