"Хрещатик" за 2006 рік розширив банкоматну мережу на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хрещатик" за 2006 рік розширив банкоматну мережу на 30%

Фінтех і Картки
160
Банк «Хрещатик» у 2006 році наростив власну банкоматну мережу на 30% та продовжив її оснащення унікальним програмним продуктом з прийому карток НСМЕП
Новий банкомат нещодавно встановлено у м. Одеса по вул. Добровольського, 114 (магазин «Квіти»), у м. Донецьк, по вул. Р. Люксембург, 48б (Донецька філія) та у столиці по вул. Червонопрапорна, 34 (Корчуватський комбінат).
Крім цього, на прийом чипових карток Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) переобладнано ще 13 банкоматів, 10 з яких знаходяться у столиці, а 3 – в Одесі, Львові та Донецьку.
У 2006 році банк «Хрещатик» продовжував розширювати функціонал своїх банкоматів: через «хрещатицьких» автоматичних касирів можна здійснювати перекази коштів з одного картрахунку на інший, придбавати передоплачені послуги мобільного зв’язку і ваучери операторів мобільного зв’язку, кількість яких значно збільшилась, безкоштовно змінити ПІН-код у разі підозри у його компрометації. Крім того, можливо одержати міні-виписки про стан картрахунку, оплачувати постійні платежі за послуги тощо. Також банк пропонує держателям платіжних карток послугу GSM-banking, що дає змогу клієнтам контролювати стан картрахунку за допомогою мобільного телефону.
Впровадження власного процесингового центру дасть можливість банку «Хрещатик» проводити гнучку тарифну політику щодо обслуговування платіжних карток всіх систем, що дозволить держателям карток користуватися банкоматами інших банків, які ввійдуть в єдину еквайрингову мережу, за пільгових умов або взагалі не сплачуючи комісії за послуги.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас