Кабмін хоче реструктуризувати комунальні борги населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін хоче реструктуризувати комунальні борги населення

Казна та Політика
217
Кабінет Міністрів має намір запропонувати Верховній Раді надати можливість населенню реструктуризувати наявні на 1 грудня 2006 року борги за житлово-комунальні послуги. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Дмитро Табачник на селекторній нараді у вівторок.
За словами Табачника, Кабмін поставив за обов'язок Міністерству будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, Міністерство економіки, Міністерство фінансів, Міністерство праці і соціальної політики і Міністерство юстиції в терміновому порядку протягом 1 дня розробити проект закону про внесення змін у закон про реструктуризацію заборгованості із квартплати, за житлово-комунальні послуги, газ та електроенергію.
«У частині того, що всі, у кого є заборгованість, можуть реструктуризувати її станом на 1 грудня 2006 року», - пояснив суть змін Табачник і додав, що «антикризова коаліція» готова підтримати цей законопроект.
Як повідомлялося, Кабмін має намір спростити систему оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги.
У жовтні борг населення за спожиті житлово-комунальні послуги збільшився на 6,2%, або на 357 млн. гривень до 6,088 млрд. гривень
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас