Кабмін виділить 9 млрд гривень на ремонт доргі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділить 9 млрд гривень на ремонт доргі

Казна та Політика
117
У наступному році на проведення ремонтних робіт на дорогах України буде передбачено 9 мільярдів гривень, що на 25% більше, ніж цього року, повідомив перший заступник міністра транспорту та зв'язку України Володимир Корнієнко.
Корнієнко відзначив, що на виділені кошти передбачається провести ряд робіт на дорогах Київ-Чоп, Харків-Київ, Київ-Ковель та інших. У той же час, він відзначив, що для проведення ремонтних робіт на даних ділянках необхідні інвестиційні засоби.
"Зараз ми в основному розробляємо траси на Київ, але поліпшення вимагають всі дороги України, як би не говорили, що в нас погані дороги або що вони недостатньо гарні, але позитивні зрушення є. Є траси, якими можна їхати на нормальній швидкості. Підвищується безпека на дорогах", - відзначив Корнієнко, додавши, що все-таки "питання усе ще є".
Він також відзначив, що на даний момент міністерством розробляються "таки амбіційні плани щодо поліпшеня будівництва трас".
Крім того, Корнієнко повідомив, що міністерство "порушує питання, щоб у кожному селі було автобусне сполучення" і що для реалізації цього напрямку буде передбачений ряд заходів.
"У цілому для нашої держави, для наших доріг цих засобів недостатньо. У майбутньому будуть інвестори, будуть рішучі дії", - підкреслив перший заспупник міністра транспорту та зв'язку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас