Ющенко взявся ща ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко взявся ща ПДВ

Казна та Політика
134
Президент України Віктор Ющенко доручив секретареві Ради національної безпеки та оборони Анатолію Гайдуку підготувати засідання РНБО з проблематики відшкодування ПДВ.
Таке доручення він дав, за результатами наради з керівниками голів обласних державних адміністрацій, а також при участі керівництва ДПА України, правоохоронних органів і економічних і фінансових відомств, що було присвячено проблематиці нарахування і відшкодування ПДВ у державі на сучасному етапі.
"Я відношу це питання до питань особливої державної важливості, і тому доручаю секретареві РНБО включити в план роботи засідань РНБО питання про правомірність відшкодування ПДВ і роботи органів ДПА, Державного казначейства, а також - необхідності внесення змін у відповідне законодавство", - сказав Ющенко.
Президент доручив Службі безпеки України протягом місяця провести оперативну роботу з документування фактів корупційних діянь посадовими особами державних органів у сфері відшкодування ПДВ у масштабах України.
Ющенко також доручив головам обласних державних адміністрацій створити спеціальні комісії, які протягом місяця повинні проаналізувати стан відшкодування податку на додану вартість у регіонах і надати відповідні звіти.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас