Єхануров розбереться з доржниками із зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єхануров розбереться з доржниками із зарплат

Казна та Політика
126
На сьогоднішній день заборгованість держави перед працівниками бюджетних підприємств із заробітній платі становить 1,1 млрд. грн. Про це під час засідання Кабміну повідомив прем'єр-міністр України Юрій Єхануров.
«Хоча в процентному співвідношенні ми з 15% за рік зменшили цей показник до 9%, але, на жаль, у деяких областях є ріст (заборгованості із заробітної платі)», - також додав прем'єр.
У зв'язку із цим він запропонував на наступному тижні провести в Кабінеті Міністрів відповідну нараду і викликався сам головувати на ньому.
Прем'єр відзначив, що на цьому засіданні буде докладно проаналізована ситуація з боргом із зарплат. «Ми запросимо керівників міністерств і відомств, ваших заступників, які відповідають за ці питання, а також глав облдержадміністрацій», - сказав Єхануров міністрам, додавши при цьому: «Я хотів би запросити представників відповідних профспілок, де мають місце найбільші заборгованості із зарплат..., а також найбільших боржників, керівників підприємств я прошу викликати на цю нараду. Я його сам проведу».
Крім цього Єхануров доручив секретаріату Кабінету Міністрів створити спеціальну робочу групу, у яку ввійдуть співробітники урядових структур і комітету з питань будівництва, містобудування і ЖКХ, які разом з народними депутатами займуться рішенням даної проблеми
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас