Гладких: Харчування в українських потягах не буде обов"язковим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гладких: Харчування в українських потягах не буде обов"язковим

Казна та Політика
133
Годувати українських поїздах будуть, але тільки за бажанням пасажирів. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" Василь Гладких.
Зокрема, В.Гладких підкреслив, що "Укрзалізниця" неодноразово проводила опитування пасажирів, щоб з'ясувати їхнє ставлення до організації харчування в поїздах. "Це не вигадка "Укрзалізниці", а бажання пасажирів", - заявив він.
В.Гладких підкреслив також, що найближчим часом аналогічне опитування буде проведений у денних поїздах, і якщо результати дослідження будуть позитивними, тобто, люди підтримають ідею харчування, то "Укрзалізниця" проведе відкритий тендер і визначить постачальника продукції для обідів. За словами генерального директора адміністрації Державної залізничного транспорту, вартість їжі буде включена в ціну квитка. Однак, щоб урахувати бажання всіх пасажирів, в одному напрямку будуть ходити поїзда як з харчуванням, так і без нього.
Нагадаємо, "Укрзалізниця" вивчає можливість впровадження нової сервісної послуги - надання пакетів харчування (ланч-боксов) у поїздах. Така послуга як експеримент уже уведений у поїзді N1/2 "Київ-Москва-Київ" у купейному та СВ вагонах.
Антимонопольний комітет України попередив "Укрзалізницю" про застосування твердих санкцій у випадку введення обов'язкового харчування у поїздах. Генеральний директор "Укрзалізниці" не згодний з позицією АМКУ. "У літаках ніхто не запитує, буде людина їсти чи ні"... Навіть якщо людина летить усього 2-3 години, у вартість його квитка входить обов'язкове хрчування... А в поїзді людин проводить набагато більше часу, чим у літаку", - відзначив В.Гладких
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас