Правекс Банк зменшує ставку по іпотеці до 5,99% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Правекс Банк зменшує ставку по іпотеці до 5,99% річних

Кредит&Депозит
872
Київ, 20 січня, 2022 – Правекс Банк зменшив процентну ставку по іпотеці для клієнтів до 5,99% в рамках державної програми «Доступна іпотека 7%».
У квітні 2021 року Банк уклав угоду з Фондом розвитку підприємництва про партнерство у державній програмі «Доступна іпотека 7%», яка реалізується за підтримки Президента та Уряду України в особі Міністерства фінансів України.
Під час співробітництва з Фондом за даною програмою Банк ретельно проаналізував її умови та, отримавши консультацію у Фонда, дійшов висновку, що дана програма встановлює максимальні умови кредитування, що в свою чергу не заважає уповноваженим банкам зменшувати процентну ставку для своїх клієнтів. Зважаючи на те, що Правекс Банк на ринку кредитування фізичних осіб надає одні з найкращих умов, а це іпотечні та персональні кредити, кредитні картки, Банк вирішив продовжити свою діяльність у цьому напрямку та реалізувати підхід доступного кредитування також в іпотечній програмі.
«Наш Банк запускає унікальний для ринку продукт: в рамках державної програми «Доступна іпотека 7%» ми надаємо клієнтам кредит з процентом по іпотеці всього – 5,99%. Ми вирішили створити для наших клієнтів привабливі умови та допомогти придбати своє власне житло за нижчою процентною ставкою. Зменшення вартості іпотечних кредитів надасть більше можливостей клієнтам здійснити мрію про власне житло. Адже кредит став вигіднішим, ніж оренда, а іпотечне кредитування за своїм рівнем наблизилось до європейських стандартів», – зазначив заступник голови правління Правекс Банку Семен Бабаєв.
Така ініціатива Банку була підтримана Міністерством фінансів України та Фондом, оскільки вона сприяє подальшому зниженню процентних ставок за іпотечними кредитами та дає вірний сигнал іншим учасникам Державної програми «Доступна іпотека 7%» до здійснення аналогічних кроків.
Особливістю програми «Доступна іпотека 7%» є кращі умови придбання, низька процентна ставка, доступність щомісячного платежу для споживача, прозорість і відкритість.
Основні умови програми:
  • Строк кредиту – від 1 до 20 років (для будинків з землею/таунхаузів – 1 до 15 років.
  • Максимальна сума кредиту – 2 000 000 гривень, та не може перевищувати 80% вартості нормативної площі предмета іпотеки, що визначена програмою.
  • Максимальна вартість предмета іпотеки – 2 500 000 гривень.
  • Власний внесок – від 20% від вартості предмета іпотеки.
  • Процентна ставка, що сплачується Позичальником – 5,99% за умови дотримання всіх умов кредитного договору та програми «Доступна іпотека 7%».
  • Базова ставка за іпотечним кредитом – UIRD*12M +4,5%.
  • Реальна процентна ставка (загальні витрати за кредитом для клієнта) – від 7,77%**
  • Спосіб погашення – стандартна схема та ануїтет.
  • Разова комісія за надання кредиту – 0,5% від суми кредиту.
  • Страхування предмету іпотеки (щорічно) – 0,30% від ринкової вартості нерухомості.
  • Страхування життя Позичальника (щорічно) – 0,50% від суми заборгованості по кредиту.
*UIRD 12M UAH – приймається ставка UIRD 12M UAH, опублікована НБУ, що діяла в перший банківський день календарного місяця, що передує місяцю перегляду/встановлення процентної ставки.
**Для розрахунку ставки приймалось значення UIRD 12M= 8,70%
Умови програми поширюються на придбання в кредит:
  • готових квартир в житлових будинках квартирного типу (багатоквартирному будинку), та
  • індивідуальних житлових будинків разом із земельною ділянкою на якій він розташований
(без обмежень, окрім розташованих в обласних центрах із чисельністю населення більше 1 млн., за офіційними даними Державної служби статистики, які повинні бути прийняті в експлуатацію або реконструйовані не раніше ніж протягом десяти років, що передують поточному (в 2022 році – з 01.01.2012 року).
За доступними кредитом вже можна звертатися в будь-яке відділення Правекс Банк або залишити заявку за посиланням.
Довідка:
Довідка:
АТ «Правекс Банк», частина Групи Інтеза Санпаоло з 2008 року, працює на ринку України з 1992 року та надає послуги клієнтам вже більше 30 років. Банк працює на території всієї країни та надає ввесь спектр банківських послуг роздрібним, корпоративним та інституційним клієнтам. Використовуючи найкращі практики та міжнародну присутність Групи Інтеза Санпаоло, АТ «Правекс Банк» пропонує інноваційні рішення для корпоративних клієнтів щодо робочого капіталу та інвестиційного фінансування, депозитів, міжнародних платежів та грошових переказів, спеціальних умов торгового фінансування. Серед основних продуктів для роздрібних клієнтів АТ «Правекс Банк» – іпотечне кредитування, «Європейський персональний кредит» та пакет послуг «Famiglia».
Група Інтеза Санпаоло є провідним банком в Італії та одним з найнадійніших та найприбутковіших банків в Європі. Він пропонує послуги комерційного, корпоративного та інвестиційного банкінгу, послуги щодо управління активами та страхові послуги. Група Інтеза Санпаоло має приблизно 14,7 млн клієнтів в Італії, які отримують послуги як через цифрові, так і через традиційні канали обслуговування. Міжнародні дочірні банки Групи обслуговують 7,1 млн клієнтів в усій Східній Європі, на Близькому Сході та в Північній Африці. Управління корпоративного та інвестиційного банкінгу IMI працює по всьому світу, робота його численних відділень координується п’ятьма центрами – в Лондоні, Нью-Йорку, Гонконгу, Дубаї та Мілані. Інтеза Санпаоло вважається одним з найбільш стабільних банків в світі. Для Групи створення цінності означає бути рушійною силою зростання, приносити користь як суспільству, так і економіці. Піклуючись про охорону навколишнього середовища, Група заснувала фонд в сумі 6 млрд євро для цілей розвитку циркулярної економіки. Інтеза Санполо підтримує значні проекти з економічної інклюзії та зниження рівня бідності, в тому числі фонд впливу в сумі 1,2 млрд євро для кредитів, які надаються соціальним групам населення, яким важко отримати доступ до кредитування. Інтеза Санпаоло має високий рівень залученості до культурних ініціатив, організованих Банківською Групою або які реалізуються у співпраці з іншими компаніями в Італії та в інших регіонах. Це включає постійні та тимчасові виставки, на яких демонструється вражаюче мистецьке багатство Банку в Галереї Італії, музеях Групи, що знаходяться в Мілані, Неаполі, Віченці та один з яких скоро відкриється в Турині.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас