Samsung вигадала ноутбук, який можна скласти вчетверо (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung вигадала ноутбук, який можна скласти вчетверо (схема)

Технології&Авто
578
Компанія Samsung Electronics настільки одержима ідеєю просування своїх гнучких дисплеїв, що починає використовувати їх при створенні найхимерніших пристроїв, що являють сумнівну цінність з точки зору конструктивних особливостей. У січні цього року була виявлена заявка на реєстрацію патенту, що описує гібридний ноутбук, кожна з частин якого може складатися навпіл.
Про дивовижний винахід фахівців Samsung повідав ресурс SamMobile. Патентна заявка, яка з’явилася на сайті Міжнародної організації WIPO, описує конструкцію ноутбука з від’єднуваним клавіатурним блоком. Наділена дисплеєм частина пристрою може використовуватися як повноцінний планшет, передбачена можливість введення інформації за допомогою пера і сенсорний інтерфейс. Гнучкий дисплей дозволяє складати цю частину пристрою ще в два рази, зменшуючи займану ним площу при зберіганні або транспортуванні.
Samsung вигадала ноутбук, який можна скласти вчетверо (схема)
Відповідно, клавіатурний блок теж складається в два рази. У ньому, напевно, розташована основна частина акумуляторних комірок, а також порти для підключення периферійних пристроїв. Поява подібної патентної заявки аж ніяк не гарантує виходу цього ноутбука на ринок, але як концептуальний зразок Samsung цілком може його продемонструвати в майбутньому.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас