У «Слузі народу» розповіли, яка зараз має бути вартість проїзду у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «Слузі народу» розповіли, яка зараз має бути вартість проїзду у Києві

Казна та Політика
1551
Голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою комітету Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, депутат від фракції «Слуга народу» Віталій Безгін вважає, що плата за проїзд у громадському транспорті в Києві повинна залишитися 8 гривень.
Про це він сказав Українським Новинам.
«Якщо говорити про поточний стан речей, то ціна повинна залишатися такою, яка вона є», — так він відповів на запитання, якою має бути вартість проїзду в Києві.
Така вартість, на думку депутата, повинна залишатися доти, поки не буде проведено повний аудит того, які реальні гроші недоотримує місто через певні складові, в тому числі рекламу в транспорті.
Безгін вважає, що якщо київська влада продемонструє конкретний проєкт розвитку з розумінням розгалуження, з оновленням рухомого складу, то тоді можна говорити про поступове підняття цін на проїзд.

Довідка Finance.ua:

  • мер столиці Віталій Кличко заявляв, що питання перегляду тарифів на проїзд у комунальному транспорті до кінця опалювального сезону розглядатися не буде;
  • раніше для киян розглядалася ціна 12 грн (якщо купувати за карткою киянина), а для гостей столиці — до 20 грн. Якщо люди купують проїзний, то поїздки коштуватимуть 14 гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас