Ізраїль послабив умови в'їзду для громадян та туристів, які повертаються з-за кордону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль послабив умови в'їзду для громадян та туристів, які повертаються з-за кордону

Світ
254
Британсько-шведська фармацевтична компанія AstraZeneca за минулий рік подвоїла прибуток до 2,83 мільярда фунтів стерлінгів (3,92 мільярда доларів).
Про це повідомляє dpa.
У компанії зазначили, що в 2019 році вони заробили 1,12 мільярда фунтів стерлінгів, у той час як у 2020 році вдалося заробити вдвічі більше.
За словами керівника компанії Паскаля Соріота, прибуток вдалося отримати завдяки додатковим інвестиціям у нові медпрепарати в області онкології та біофармацевтики.
Виготовлення вакцини від COVID-19 також збільшило доходи компанії на 1,44 мільйона фунтів, хоча відомо, що AstraZeneca розробляла свій препарат від коронавірусу на некомерційній основі.
Як відомо, раніше низка країн масово не рекомендувала застосування вакцини від коронавірусу виробництва AstraZeneca людям похилого віку.
Проте, у середу Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) рекомендувала використовувати вакцину від коронавірусу виробництва британсько-шведської фармацевтичної компанії AstraZeneca людям старше 65 років.
Раніше дослідження показало, що вакцина від AstraZeneca забезпечує менший захист від варіанту коронавірусу 501Y.V2, який вперше було виявлено у Південній Африці.
ВООЗ відзначила результати дослідження, додавши, що не було доказів того, що вакцина не захищає від тяжкого перебігу захворювання.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас