Apple Pay став доступним держателям карток Mastercard від ОКСІ БАНКу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Apple Pay став доступним держателям карток Mastercard від ОКСІ БАНКу

Фінтех і Картки
310
Київ — 26 жовтня 2021 р. — Відсьогодні держателі карток Mastercard від ОКСІ БАНКу отримали можливість користуватися Apple Pay – більш безпечним, захищеним і конфіденційним платіжним інструментом, який дозволяє не торкатися кнопок платіжного терміналу та не передавати гроші з рук в руки. Безпека кожної транзакції в Apple Pay забезпечена інноваційними технологіями iPhone.
Apple Pay став доступним держателям карток Mastercard від ОКСІ БАНКу
Щоб здійснити платіж, достатньо піднести iPhone або Apple Watch до платіжного терміналу. Кожна транзакція через Apple Pay надійно захищена – користувачеві необхідно пройти аутентифікацію за допомогою Face ID, Touch ID або пароля, крім цього задіюється унікальний одноразовий динамічний код безпеки. Із Apple Pay ви можете оплачувати покупки в продуктових магазинах, аптеках, таксі, ресторанах, кав’ярнях і багатьох інших місцях.
Користувачі також можуть швидко і зручно здійснювати покупки за допомогою Apple Pay на iPhone, iPad або Mac у додатках і на сайтах, відкритих в Safari, при цьому більше не потрібно створювати облікові записи або заповнювати довгі платіжні форми. Із Apple Pay набагато простіше замовляти доставку продуктів, оплачувати покупки в інтернет-магазинах, купувати квитки і багато іншого. Також Apple Pay доступний при оплаті покупок у додатках для Apple Watch.
Безпека та конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього пристрою присвоюється унікальний номер облікового запису, який шифрується і безпечно зберігається в чипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою.
Налаштувати Apple Pay дуже легко. Досить просто зайти в додаток Wallet на iPhone, натиснути на значок плюса і дотримуватися інструкцій, щоб додати кредитну або дебетову картку ОКСІ БАНКу. Apple Pay готовий до використання, як тільки ви прив’язали картку до iPhone, Apple Watch або Mac. Користувачі зможуть як і раніше отримувати всі знижки і бонуси, які пропонує ОКСІ БАНК держателям своїх карток.
Детальніше про Apple Pay читайте на сайті: https://www.apple.com/apple-pay
Довідка
АТ «ОКСІ БАНК» — це банк з українським капіталом, найбільш динамічний за швидкістю впровадження новітніх технологій (за версією журналу «ТОП 100. Рейтинги найбільших»). Відділення банку працюють у Києві, Львові, Харкові, Хмельницькому, Ужгороді, Луцьку та Нововолинську. Банк надає класичні послуги фізичним особам та пропонує послуги із приймання платежів онлайн-бізнесу. У травні цього року ОКСІ БАНК приєднався до найбільшої за кількістю випущених карток платіжної системи — UnionPay International. У найближчих планах банку — розвиток e-commerce та корпоративного напрямку, запуск мобільного банкінгу та нових продуктів для приватних клієнтів. ОКСІ БАНК увійшов до рейтингу «Банки — 2021» як найкращий невеликий роздрібний банк із приватним капіталом.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас