Плати онлайн картками Юнекс Банк зручно і безпечно з технологією 3DS 2.0 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Плати онлайн картками Юнекс Банк зручно і безпечно з технологією 3DS 2.0

Фінтех і Картки
45
Плати онлайн картками Юнекс Банк зручно і безпечно з технологією 3DS 2.0
Тепер всі власники карт MasterCard від Unex Bank можуть використовувати біометричні технології для підтвердження онлайн платежів. Це дозволить зробити покупки товарів і послуг в мережі інтернет простіше і безпечніше.
Нові технології доступні завдяки переходу Юнекс Банку на сучасний протокол безпеки 3D Secure 2.0, який був представлений ринку лише кілька років тому. Однією з ключових особливостей оновленої технології стало використання біометрії при підтвердженні онлайн платежів.
Що це означає?
Головним завданням при запуску 3D Secure 2.0 було підвищення безпеки платежів в інтернет. Наприклад, при аналізі транзакцій за оновленим протоколом безпеки аналізуються до 150 різних параметрів. Це в 10 разів більше, ніж в старій версії.
Але крім безпеки, новий протокол відрізняється ще й зручністю. Так, він дозволяє замість введення одноразового пароля підтверджувати операції біометричними даними: відбитком пальця або навіть за допомогою технології Face ID.
Як це працює?
До цього часу кожен раз, коду ти хотів оплатити покупку в онлайн-магазині, банк відправляв на «фінансовий» номер СМС з одноразовим паролем, який потрібно було ввести у вікні оплати на сайті магазина. Тепер чекати доставки повідомлення більше не потрібно. Достатньо лише відкрити мобільний додаток Unexbank online і підтвердити платіж простим кліком – особистість платника вже підтверджена на етапі входу в додаток.
Хто може скористатися новою технологією?
Скористатися новими можливостями можуть всі власники карток MasterCard від Unex Bank, смартфони яких підтримують біометричну ідентифікацію (за відбитком пальця або FaceID). Послуга абсолютно безкоштовна.
Як підключити підтвердження онлайн платежів за біометричними параметрами?
  • Все дуже просто! Зайди в додаток Unexbank online і простим кліком вибери карту, на якій хочеш використовувати біометричне підтвердження.
  • Натисни іконку налаштувань, в меню обери пункт «Підтверджувати оплати в додатку» і активуй налаштування. Все готово! Плати зручно і безпечно.
Зверни увагу! На твоєму смартфоні і в додатку повинен бути дозволений вхід за біометричними даними. Технологія доступна тільки в тому випадку, якщо банк, що обслуговує платежі на сайті продавця, також підтримує технологію 3D Secure 2.0.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас