Туреччина змінить візові вимоги для частини туристів: кого це торкнеться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина змінить візові вимоги для частини туристів: кого це торкнеться

Світ
1379
Турція зацікавлена в розвитку медичного туризму, в зв’язку чим пом’якшить візові вимоги для туристів, які прибувають в країну з метою лікування.
Про це повідомляє Türk Time.
Протягом 48 годин Туреччина надаватиме візи для тих, хто має призначення на прийом до лікаря в медичних установах країни.
«Щойно пацієнт з будь-якої точки світу покаже нам своє призначення, він буде мати можливість приїхати в нашу країну разом зі своїм супроводом не пізніше ніж за 48 годин. Ми повинні збільшити частку нашої країни в оздоровчому туризмі», — заявив заступник Міністра закордонних справ Явуз Селім Кіран.
Водночас заступник Міністра торгівлі Мустафа Тузджу зазначив, що подібна тактика сприятиме зростанню валютних надходжень до скарбниці.
«Ми прагнемо збільшити валютні надходження з одного млрд доларів, які маємо зараз, до трьох мільярдів доларів до 2023 року», — зазначив Тузджу.
На сьогоднішній день Туреччина приймає пацієнтів з Європи, Близького Сходу та Африки.
7 жовтня 2021 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що до кінця поточного року Туреччину може відвідати рекордна кількість туристів з України — два мільйони.
На початку жовтня 2021 року стало відомо, що в Туреччині до кінця поточного року продовжили вимоги до туристів, що в’їжджають в країну, — перед вильотом необхідно показати негативний тест на коронавірус COVID-19 або сертифікат про вакцинацію.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас