У МВС назвали чотири напрямки захисту бізнесу та інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС назвали чотири напрямки захисту бізнесу та інвестицій

Казна та Політика
259
Для забезпечення належного захисту бізнесу в Україні Міністерство внутрішніх справ планує працювати у чотирьох напрямках, серед яких детінізація ринків, а також протидія рейдерству.
Про це під час наради з питань захисту бізнесу та інвестицій заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.
«Я визначаю декілька напрямків, про які власне хотів би особливо почути позицію бізнесу і позицію правоохоронних органів. І в тому числі сказати, над чим ми плануємо працювати. Перший напрямок — це детінізація ринку тютюну, спирту та пального. Другий — це протидія рейдерству. Третій — боротьба з контрабандою, корупцією в правоохоронній сфері. І четвертий — це боротьба з контрафактною продукцією, порушенням авторських прав, підробкою торговельних марок», — розповів Монастирський.
За словами очільника МВС, державний бюджет недоотримує мільярди гривень через те, що велика частина ринку тютюну, спирту та пального перебуває «у тіні».
Монастирський також зазначив, що перед Міністерством стоїть відповідальність оперативного реагування на прояви рейдерства.
Також, контрафактна продукція, за словами Монастирського, значно впливає на несплату податків, та стримує розвиток економіки підриємств.
«Всі ці напрямки охоплюються повноваженнями, зокрема, сфери Національної поліції, головного слідчого управління, департаменту стратегічних розслідувань. Це ті особи, на яких буде покладена відповідальність за те, щоб ці месседжи втілилися в конкретних рішеннях, кримінальних провадженнях, і вироках суду», — додав Монастирський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас