Реферальна програма в O.Bank: запросіть нових користувачів і отримайте винагороду! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реферальна програма в O.Bank: запросіть нових користувачів і отримайте винагороду!

Фінтех і Картки
695
Ідея Банк запрошує діючих клієнтів скористатися можливістю і запросити своїх друзів та знайомих стати клієнтами банку, встановивши мобільний додаток O.Bank.
За участь у програмі та виконання необхідних умов всі учасники – і діючі клієнти (реферери), і нові (реферали) – отримують винагороду.
Залежно від того, скільки нових учасників запросив до програми діючий клієнт, розмір винагороди збільшується.
Більше залучаєш – більше отримуєш!
Junior – клієнт, який залучив від 1 до 5 чоловік (75 грн за кожного новачка).
Master – клієнт, який залучив від 6 до 15 осіб (100 грн за кожного новачка).
Profi – клієнт, який залучив більше 16 осіб (125 грн за кожного новачка).
Новий клієнт, що встановив O.Bank, отримує
Винагороду 50 грн одноразово при підключенні.
Ще 50 грн додатково, якщо протягом перших 30 днів він оформить О.Картку і скористається кредитним лімітом на суму від 200 грн.
Запросити нових клієнтів – просто!
Потрібно зайти в свій O.Bank, в розділі «Ще» вибрати «Служба підтримки», далі – Viber (Telegram поки в роботі). Пройти коротку ідентифікацію за номером телефону і отримати реферальне посилання.
Потім – поділитися цим унікальним реферальним посиланням в Viber-bot O.Bank із друзями, знайомими, родичами або колегами, які раніше не використовували O.Bank і не були клієнтами Ідея Банку.
Після того, як запрошений користувач завантажить O.Bank, зареєструється і активує його, використовуючи надане посилання, банк нараховує 50 грн на бонусний рахунок чинного клієнта, що надіслав лінк-запрошення.
Принцип дії програми і виплати
Програма поширюється на існуючих користувачів O.Bank, які виконали всі умови участі.
Максимальна сума виплат не обмежена.
Потрібно врахувати, що у банку є ліміт суми, яка може бути переведена на картковий рахунок з бонусного. Вона становить до 500 грн для junior, 750 грн. для master і 1000 грн. для profi. Залишок коштів на бонусному рахунку можна перевести на картковий рахунок в наступному місяці. Мінімальна сума переказу з бонусного на картковий рахунок – 100 грн.
Приклад. Клієнт, який залучив 13 новачків у програму і досяг статусу master, отримує на бонусний рахунок 1175 грн. У цьому випадку з бонусного рахунку на картковий можна перенести спочатку 750 грн, а залишок у розмірі 425 грн – в наступному місяці.
Один раз на рік банк обнуляє статуси користувачів в реферальній програмі. Дата обнулення статусу залежить від дати залучення першого новачка. Банк буде повідомляти про будь-які зміни правил реферальної програми за 1 місяць на сайтах Ідея Банк і О.Банк .
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас