Правоохоронці провели огляд на будівництві Подільського мосту (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронці провели огляд на будівництві Подільського мосту (фото)

Казна та Політика
591
Подільська окружна прокуратура міста Києва здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення коштів територіальної громади та службової недбалості під час здійснення будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 367 КК України).
Про це повідомила Київська міська прокуратура.
16 вересня 2021 року на підставі ухвали суду в межах розслідування за участю експертів проводиться огляд на об’єкті вказаного будівництва. Крім того, на даний час у кримінальному провадженні тривають експертизи з метою встановлення інших фактів неналежного проведення будівельних робіт та завищення цін на їх виконання, які призводять до привласнення коштів територіальної громади міста Києва.
Нагадаємо, за результатами слідчих дій в межах вказаного кримінального провадження Подільською окружною прокуратурою міста Києва 16.08.2021 повідомлено про підозру першому заступнику керівника КП «Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» та керівнику генпідрядної організації.
За висновками експертизи, бюджету міста спричинено збитки на суму понад 4,5 млн гривень через неналежне виконання робіт з фарбування залізобетонних прольотних плит автопроїзду.
Дії посадовця КП кваліфіковано за ч. 2 ст. 367 КК України, генпідрядника – за ч. 5 ст. 191 КК України.
Фото Київської міської прокуратури
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас