Як молодим підприємцям вийти на світовий ринок? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як молодим підприємцям вийти на світовий ринок?

Особисті фінанси
31
Як молодим підприємцям вийти на світовий ринок?
«Якщо бізнес залишити у тому стані, як він працює зараз, то незабаром бізнесу може не стати» – не мудрість і не філософія, а збірна думка підприємців, що працюють на сучасному ринку. У таких випадках є два шляхи: або масштабуватися серед послуг/товарів підприємства, або рости на міжнародні ринки.
Якщо перший варіант вимагає внутрішніх рішень, то з другим складніше наважатися, тому що справа стосується не лише виробництва чи надання послуг, а міжнародних і валютних відносин.
Виникає питання: «Як підприємцю вийти на світовий ринок?».
Наша відповідь: «Часом достатньо заручитися підтримкою свого банку».
Кейс із життя: масштабування клієнту Альянс Банку
Розповідаємо один з наших робочих кейсів про клієнта, що має невелику компанію в Україні. На початку 2021 року продукцією компанії зацікавилися закордонні покупці. Як правило, це явище не рідкісне і українську продукцію гідно оцінюють за кордоном. У підсумку – молодим підприємцям запропонували контракт на виготовлення цілої серії їх товару на достатньо велику суму.
Звична справа для першого контракту – це відсутність жодного уявлення про роботу з іноземними замовниками. З цього виплив ряд питань, з якими потрібно було розібратися. На той час ми вже достатньо довго обслуговували клієнта, тож з питаннями щодо оформлення свого масштабування він звернувся до Альянс Банку.
Спершу ми розібрали головні питання: які документи потрібні для угод, де і як реєструватися, в які терміни, що таке коди валютних операцій і як їх правильно обирати.
Щоб укластися у стислі терміни поставки, ми оформили послугу з підготовки документів для валютного контролю. Тепер всі документи¸ пов’язані з валютними операціями для компанії готує Альянс Банк.
А бренд клієнта продовжив масштабування, що вдало прийшлося на економічне зростання після пандемії, і тепер співпрацює вже з трьома іноземними замовниками.
Ви здатні рости. А ми здатні підтримати вас.
До чого це все? По-перше, ваш бізнес здатний на більше – не бійтесь виходити на світовий ринок.
А, по-друге, ми здатні швидко зняти бюрократичний головний біль щодо підготовки документів для валютного контролю. Для цього лише потрібно надати визначений пакет документів, який з часів пандемії ми приймаємо онлайн. Тож оформлення відбувається дистанційно і швидко: фахівці Альянс Банку підготують весь пакет документів для валютного контролю за 1 день.
Зовнішньо-економічна діяльність з Альянс Банк – це не лише робота з підготовки документів. Для створення комфортних умов ведення бізнесу вам доступний прямий ділінг з підтримкою експерта, можливість хеджування валютного ризику і безкоштовна консультація з питань міжбанківського ринку.
Це вигідний курс конвертації валюти зі спредом близьким до біржового. Покупка відбувається швидко, а оплата відбувається ще швидше.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас