Чому бізнес «приречений» на співпрацю з банками: історія підприємця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому бізнес «приречений» на співпрацю з банками: історія підприємця

Кредит&Депозит
570
Бізнес – справа не з легких. Початківцям у власній справі треба докласти чимало зусиль, аби вийти на так звану «точку беззбитковості», а щоб почати заробляти – й поготів. І коли грошей на розвиток не вистачає і бізнес застигає у боргах, його власникам залишається одне – банківські позики.
Однак банки досить неохоче кредитують невеликі підприємства, що лише починають свій шлях на ринку. Така ж історія відбулася із власником фермерського господарства «Моя земля 2015» Григорієм Шамрицьким, коли він був фермером-початківцем.
Про це він розповів у спецпроєкті Finance.ua «Як працюють кредити 5-7-9%», де ми зібрали реальні історії з життя підприємців у тяжкі часи пандемії та з’ясували, чи допомагають державні кредити бізнесу.
Перші два роки Шамрицькому доводилося розвиватися коштом своїх заощаджень і приватних позик. Але кожен аграрій, який зумів винести тяготи дорослішання молодої компанії, у перспективі все одно «приречений» на щільну співпрацю з банкірами.
Чому бізнес «приречений» на співпрацю з банками: історія підприємця
Що там із «5-7-9%»? Окрім свого бізнесу, Григорій очолює на Полтавщині місцевий Конгрес фермерів. Це статус, який зобов’язує бути в курсі всіх нововведень у галузі і розповідати про них спільноті.
Тому про програму «Доступні кредити 5-7-9%» підприємець дізнався одним із перших. І коли менеджери ПУМБ запропонували прокредитуватися на пільгових умовах, він погодився без вагань.
Власник бізнесу каже, що банк ухвалив рішення всього за один день. І великою перевагою стала легальність підприємства та його зрозуміла структура власності…

Більше про історії бізнесу, що скористався програмою «5-7-9» 🚀

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас