Honor працює над власним складаним смартфоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honor працює над власним складаним смартфоном

Технології&Авто
143
У міру зростання популярності складаних смартфонів все більше виробників проявляють інтерес до цього сегменту ринку. Компанія Honor, яка нещодавно відокремилася від Huawei, мабуть, також працює над власним складаним смартфоном Honor Magic Fold.
За даними Display Supply Chain Consultants (DSCC), Honor Magic Fold матиме складані панелі дисплея від BOE і Visionox. Інших відомостей про цей пристрій поки що немає.
У 2019 році генеральний директор Honor Джордж Чжао заявив, що Honor планує випустити складаний смартфон в майбутньому, але його вартість поки що непомірно висока. Тоді він припустив, що такий апарат від Honor може з’явитися вже в 2020 році. Однак, враховуючи пандемію коронавірусу і викликані нею затримки процесів розробки і виробництва, цілком можливо, що вихід складного смартфона буде перенесений на 2021 рік.
Смартфон Honor Magic Fold, ймовірно, не постраждає від санкцій уряду США, які діють щодо Huawei. Honor може випускати пристрої з процесорами Qualcomm з підтримкою 5G.
Крім того, наступний пристрій Honor для західного ринку також матиме попередньо встановлені Google Mobile Services. Хоча спочатку складаний смартфон може бути представлений в Китаї, а на західних ринках з’явиться пізніше.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас