Швидкі онлайн кредити microcash — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Швидкі онлайн кредити microcash

Кредит&Депозит
227
Мікрофінансовий організація microcash була створена в 2018 році. Вона запропонувала інноваційний підхід до мікропозик на українському ринку – оформити кредит онлайн можна абсолютно без допомоги співробітників компанії. Якщо клієнт захотів отримати кредит – від нього було потрібно всього лише заповнити невелику анкету, що складається з декількох пунктів.
Завдяки такому підходу гроші перераховуються позичальнику вже через п’ять хвилин. У переліку інших нововведень – результат заявки на кредит буде оголошено одразу ж після того, як буде заповнена анкета. В цьому немає нічого складного, але в різних фінансових організаціях досі вимагають підписання кредитного договору та попередньої прив’язки платіжної картки, тільки після цього озвучують рішення.
У 2021 році сервіс microcash тримає марку – кредит і зараз можна оформити максимально швидко. Платоспроможність клієнта перевіряється у фоновому режимі, для цього використовуються сучасні технології. Від позичальника потрібно лише заповнити заявку – рішення щодо того, чи буде видана позика, винесуть вже через кілька секунд.
Чому кредитування онлайн – це зручно
Бувають такі ситуації, коли треба зробити велику покупку, а грошей не вистачає. З сервісом онлайн-кредитів можна отримати необхідну суму швидко. Якщо ви прийшли в магазин, а виявилося, що кошти забули вдома, microcash виручить.
Завдяки всім впровадженим інноваціям, сервіс цілодобово видає кредити бажаючим отримати позику. Коли заявка буде схвалена, далі справа техніки – клієнтові залишається прочитати договір, переконатися в тому, що йому підходять всі умови і дочекатися зарахування грошей.
Сервіс microcash регулярно запускає різні вигідні акції, для постійних клієнтів діють знижки. Щоб отримати знижку не потрібно якихось особливих дій, необхідно тільки почекати того моменту, коли вийде промокод.
Кому може бути видана позика на карту в microcash
Позики онлайн в цьому сервісі видаються автоматично – перевіркою заявок потенційних клієнтів займається машина, а не людина. Втім, кредит може бути виданий не всім.
Перед видачею позики розглядаються найрізноманітніші індикатори, всього їх більше 150. Комп’ютер вивчає кредитну історію клієнта, вже взяті їм кредити, то, як він робить платежі по ним.
Також увагу приділяють ідентифікації клієнтів. Для її проведення застосовується технологія Bank ID.
Набагато важливіша для сервісу фактична поведінка позичальника, ніж його анкетні дані. Наявність працевлаштування або сімейний стан не настільки важливі, гроші можуть бути видані не працевлаштованим офіційно людям, студентам, пенсіонерам. Найважливіше – правильно підходити до отриманих позик, вчасно виплачувати платежі, не допускати прострочень.
Є кілька вимог, яким повинен відповідати позичальник. Його вік повинен бути не менше 18 років, важлива наявність українського паспорта. Також повинен бути наявний ідентифікаційний код. Особам, яким ще не виповнилося вісімнадцять, громадянам інших держав, а також тим, у кого громадянства немає, кредит в сервісі microcash не дадуть.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас