У всьому світі налічується понад 3 млрд активних пристроїв з Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У всьому світі налічується понад 3 млрд активних пристроїв з Android

Технології&Авто
226
Віцепрезидент Google з управління продуктами Android і Play Маркет Самір Самат (Sameer Samat) оголосив, що наразі по всьому світу використовується більше ніж 3 млрд пристроїв з Android.
Востаннє конференція Google I/O проходила в 2019 році, минулого року вона була скасована через пандемію коронавірусу.
У порівнянні з 2019 роком кількість активних Android-пристроїв збільшилася на 500 млн одиниць. Про подолання позначки в 2 млрд активних пристроїв Google оголосила в 2017 році.
Варто відзначити, що оголошена статистика грунтується на даних платформи Play Маркет. Це означає, що в ній не враховуються пристрої, що використовують сторонні магазини цифрового контенту, а також безліч Android-пристроїв в Китаї, де люди воліють не використовувати сервіси і додатки Google. Ймовірно, насправді по всьому світу використовується значно більше пристроїв під управлінням Android, ніж було оголошено під час презентації Google.
Варто відзначити, що на початку року Apple оголосила, що по всьому світу використовується більше ніж 1 млрд iPhone, що становить лише третину від активних Android-пристроїв. Можна сказати, що домінування Apple в галузі смартфонів і планшетів в основному обмежується ринками США і деяких інших регіонів. В решті світу лідером як і раніше залишається Android.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас