До уваги клієнтів-учасників програми Mastercard Більше! Щодо введення двофакторної ідентифікації в програмі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги клієнтів-учасників програми Mastercard Більше! Щодо введення двофакторної ідентифікації в програмі

Фінтех і Картки
45
Дотримуючись політики підвищення заходів безпеки програми Mastercard Більше, а також з метою забезпечення виключно санкціонованого доступу користувачів до своїх особистих кабінетах, інформуємо вас, що з 20 травня 2021 р. на сайті програми буде введена обов’язкова процедура – двофакторної авторизації користувачів шляхом відправки в SMS одноразових паролів.
Як зміниться процес входу на сайт Mastercard Більше?
Після звичного введення логіна і пароля на номер телефону клієнта буде відправлений одноразовий пароль, який слід ввести на сайті. Тільки після введення одноразового пароля клієнт отримає доступ до свого особистого кабінету, балів, подарунків та іншої інформації, що зберігається в акаунті клієнта.
До уваги клієнтів-учасників програми Mastercard Більше! Щодо введення двофакторної ідентифікації в програмі
Для входів з банківських додатків нічого не змінюється, процес переходу залишається «безшовним», тобто введення додаткових паролів і даних не потрібно.
Будь ласка, до 20 травня, перевірте актуальність своїх даних в особистому кабінеті
У зв’язку із вказаними змінами, потрібно перевірити актуальність свого номера телефону в особистому кабінеті (він же логін). Якщо кабінет містить неактуальний номер телефону, його слід змінити на актуальний. Змінити пароль можна в розділі «Мій Профіль» => «Особисті дані» => «дані для входу», натиснувши на символ редагування.
У разі, якщо ви не встигнете оновити свої дані в кабінеті 20.05.21, будь ласка, зверніться на лінію підтримки програми Mastercard Більше за номером телефону 0 800 33 24 12 та повідомте такі дані:
  • Номер телефону, за яким зареєстровані в програмі;
  • ПІБ та дату народження;
  • Назвати останні транзакції. Наприклад, назва магазину/сайту де здійснювалася оплата карткою, яка бере участь у програмі.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас