Заборгованість із зарплати перед шахтарями за поточний рік повністю погашена — Міненерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заборгованість із зарплати перед шахтарями за поточний рік повністю погашена — Міненерго

Казна та Політика
143
Заборгованість із заробітної плати перед шахтарями за поточний рік у розмірі понад один мільярд гривень повністю погашена.
Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики у Facebook.
За словами очільника відомства Германа Галущенка, ситуація з накопиченням заборгованості повторюється з року в рік, тому необхідно розробити механізм відповідальності керівників вугледобувних підприємств.
«Зараз ми проблему вирішили у терміновому порядку, проте ми маємо разом напрацювати механізми, щоб такі проблеми не повторювалися регулярно. Впевнений, що в першу чергу керівники вугледобувних підприємств мають бути відповідальними за своєчасну виплату заробітної плати працівникам», – цитує Галущенка пресслужба міністерства.
12 травня шахтарі з державних шахт України приїхали до Києва на, як вони заявили, безстрокову акцію протесту. Основними вимогами до уряду вони озвучили погашення заборгованості із заробітної плати, підвищення зарплатні і вдосконалення трудового законодавства.
Міністерство енергетики відзвітувало про виплату у травні на рахунки вугледобувних підприємств 237,3 млн грн і 836,5 млн грн на виплату заборгованості із заробітної плати за поточний рік.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас