Tesla обіцяє відкрити доступ до автопілоту FSD за підпискою через місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla обіцяє відкрити доступ до автопілоту FSD за підпискою через місяць

Технології&Авто
265
На бета-версію програмного забезпечення FSD v9 в Tesla покладають великі надії, оскільки вона дозволить в автоматичному режимі проїжджати перехрестя і покладатися переважно на дані з відеокамер.
Нещодавні коментарі Ілона Маска (Elon Musk) дозволяють зрозуміти, що ця версія ПЗ надійде до учасників тестування в червні, а підписка на FSD з щомісячною оплатою теж затримається до наступного місяця.
Коли голова Tesla говорив про підписку на FSD минулого разу, він обіцяв, що опція буде доступна клієнтам з травня поточного року. Місяць невблаганно наближається до середини, а тому Ілон Маск вважав за потрібне зі сторінок Twitter оголосити про чергове перенесення.
Підписка, за його словами, повинна стати доступною для автовласників приблизно через місяць.
Ця форма доступу до комплексу систем активної допомоги водієві є альтернативою купівлі опції в постійне користування за $10 000.
Вона може зацікавити тих, хто користується орендованими електромобілями Tesla або купує їх в лізинг з необхідністю подальшого повернення.
Маск підкреслив, що купівля FSD в постійне користування буде вигіднішою з фінансової точки зору, але розмір щомісячної абонентської плати за підпискою досі не уточнив.
Одночасно Маск заявив, що дев’ята бета-версія FSD почне поширюватися на території США наступного тижня, а остаточний реліз після усунення решти недоліків відбудеться ще через пару тижнів.
Різниця в порівнянні з попередньою версією FSD буде гігантською, як запевнив голова компанії. Водій як і раніше повинен буде постійно стежити за роботою автоматики, та й відповідне ПЗ формально досі перебуває в стадії бета-тестування, тому воно доступне тільки обмеженій кількості випробувачів з числа співробітників Tesla і приватних власників електромобілів, що беруть участь в програмі.
У дев’ятій версії ПЗ компанія прагне майже повністю відмовитися від використання даних радарів, роблячи акцент на систему машинного зору. Ілон Маск також є категоричним противником використання лідарів в системах автоматичного управління автомобілями.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас