Україна і Франція підпишуть чотири стратегічні угоди на 1,3 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Франція підпишуть чотири стратегічні угоди на 1,3 млрд євро

Казна та Політика
242
Під час візиту міністра економіки, фінансів і відновлення Франції Брюно Ле Мера до Києва в четвер будуть підписані чотири стратегічні міжурядові угоди на загальну суму 1,3 млрд євро.
Про це Ле Мер сказав в ексклюзивному інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».
«Дійсно, під час мого візиту Франція підпише з Україною чотири стратегічні міжурядові угоди на загальну суму 1,3 млрд євро. Це дуже значно. І хочу підкреслити один ключовий момент: ці проєкти сприятимуть поліпшенню умов життя українців. Йдеться про питну воду, мобільність, безпеку та цивільний захист», — сказав Ле Мер.
Він підкреслив, що щасливий приїхати до Києва, зустрітися з українською владою і мати можливість зміцнити економічні зв’язки між двома країнами.
Ле Мер також повідомив, що в 2020 році загальний обсяг торгівлі між Францією і Україною досяг 1,6 млрд євро.
«Наші економічні відносини дуже динамічні, і ми на правильному шляху. Я хочу назвати вам одну єдину цифру: в 2020 році загальний обсяг торгівлі між Францією і Україною досяг 1,6 млрд євро — дуже важлива сума, яка залишається стійкою, незважаючи на кризу COVID-19. Тепер ми хочемо зміцнити і прискорити економічне співробітництво між нашими двома країнами. Це мета мого візиту до Києва», — зазначив він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас