Bentley повністю перейде на випуск електромобілів до 2025 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley повністю перейде на випуск електромобілів до 2025 року

Технології&Авто
228
Буквально за кілька років ринок автомобілів і техніки сильно змінився. Тепер в пошані не тисячосильні монстри на високооктановому пальному, а потужні електрокари. Приклад тому – виробник елітних автомобілів Bentley, який збирається повністю відмовитися від бензинових двигунів вже через кілька років.
Генеральний директор автомобільного бренду Bentley Адріан Холлмарк (Adrian Hallmark) поділився планами розвитку автоконцерну з журналом CAR Magazine.
За словами директора, компанія не збирається довго тестувати нові технології і зробить все, щоб незабаром перевести весь модельний ряд на електричну тягу. Першим в новому сімействі повинен стати позашляховик Bentley Electro-luxe.
Щоб прискорити процес переходу на нову платформу, Bentley скористається напрацюваннями Audi й будуватиме автомобілі на базі технології Artemis під контролем концерну Volkswagen Group.
Холлмарк вважає, що концепція електромобілів відповідає фірмовому стилю виробника ексклюзивних автомобілів – тихий, легкий, потужний і вишуканий Bentley.
Наразі інженери стурбовані розмірами і вагою літієвих батарей, тому нові автомобілі доводиться розробляти з поправками на зниження ваги конструкції і поліпшення аеродинамічних якостей.
Першим електромобілем компанії може стати позашляховик, який, ймовірно, дебютує після гібридних моделей Flying Spur і Continental GT в другій половині 2021 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас