Очікується, що цьогоріч буде виготовлено 5 млн планшетів Apple iPad Pro з дисплеями mini-LED — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Очікується, що цьогоріч буде виготовлено 5 млн планшетів Apple iPad Pro з дисплеями mini-LED

Технології&Авто
331
Під час нещодавнього заходу Spring Loaded компанія Apple анонсувала випуск планшетів iPad Pro з дисплеями розміром 12,9 дюйма, в яких використовується технологія mini-LED.
Фахівці аналітичної компанії TrendForce стверджують, що попит на цю модель буде вищим, ніж очікувалося раніше. Результати останнього дослідження ринку спонукали аналітиків переглянути прогноз щодо планшетів Apple iPad Pro з дисплеями mini-LED.
З урахуванням істотного поліпшення характеристик при незначному збільшенні ціни (на 100 доларів в порівнянні з попереднім поколінням), в TrendForce вважають, що в поточному році буде відвантажено не 4 млн зазначених пристроїв, а 5 млн. При цьому частка планшетів Apple iPad Pro з дисплеями mini- LED на світовому ринку планшетів складе не 2,5%, а 3,1%.
Аналітики уточнюють, що дисплей з підсвічуванням на мініатюрних світлодіодах, який використовується в новому планшеті iPad Pro, коштує приблизно на 85 доларів більше, ніж дисплей з бічним підсвічуванням на звичайних світлодіодах, який використовується в попередньому поколінні.
Якісна зміна підсвічування, що криється за маркетинговим визначенням «технологія Apple Liquid Retina XDR», дозволило отримати типову максимальну яскравість тисячі кд/м2, пікову яскравість 1600 кд/м2 і коефіцієнт контрастності 1 000 000:1. Такими параметрами поки не може похвалитися жоден планшет, доступний у продажу. В системі підсвічування нараховується 10 384 світлодіоди mini-LED, які згруповані в 2596 зон.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас